Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen legyen a csokrom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen a csokrom?

Figyelt kérdés

Kinéztem egyet, színes virágból (narancssárga, vörös) volt, a virágos azt mondta, hogy esküvőre nem illik, meg hozzám sem illik. Kinéztem egy szolidabbat (barackvirág színű rózsák apró fehér virágok között), azt nem vállalják, mert a kamilla hamar lekókad. Most már nagyon szorít az idő, tanácstalan vagyok. Képeket mutatni nem tudnak, hogy mi lenne jó (vigyek én, majd megcsinálják). A ruhám fehér lesz és abroncsos, de nem túldiszített. Normál testalkatú vagyok, se nem kövér, se nem sovány, se nem alacsony, se nem magas.

Sajnos a virágost nem tudom lecserélni, mert annyira kevés lesz az idő, hogy nem tudunk csokorért messzebbre menni.

Linkelnétek szép esküvői csokrokat, amik nem túl egzotikusak (pl. orchideát nem szeretnék)? Közepes méretűt szeretnék, a formája mindegy.

2010. máj. 19. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Hirtelen ezeket találtam:

[link]

[link]

Ebből válogathatsz:

[link]

Nekem mondjuk nagyon tetszenek a fehér tulipán - kála csokrok. Ez enyém fehér liliomból lesz, kicsi kerek csokor.

2010. máj. 19. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
2010. máj. 19. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem akarok beleszólni, de én cserélnék virágost, még akkor is, ha szombaton lenne az esküvőm! Sajnállak, hogy így helyben hagyott, mert ez az Ő dolga lenne az, hogyha nem is tud teljesíteni valamit, kitaláljon valami hasonlót! Remélem én nem járok így. A kérdésedre válaszolva pedig:

[link]

Itt nézz szét!

2010. máj. 19. 19:49
 4/8 anonim válasza:
barackszínű csokros rózsa fehér fréziával és fehér buvárdiával(apró fehér virág a kamilla helyett), enyhe csepp alakban megkötve szép monstera,és rumora levéllel alul lezárva. a maszek véleményem ha van még több heted próbálj másik virágost keresni, mert ez azért abszurd hogy nem ajánlott neked semmit és hogy képet se tudott mutatni, ez azért elég gáz szerintem.üdv:gyesen levő virágos
2010. máj. 19. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:
A legszebb nekem egy olyan csokor volt, ahol minden díszítés nélkül bolt kb 9-10 szál fehér kála összekötve egy szatén szalaggal. Letisztult, egyenes vonalú ruhához volt, és gyönyörű!!!
2010. máj. 20. 09:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnézem a linkeket. Már csak másfél hét van...
2010. máj. 20. 12:24
 7/8 anonim válasza:

az én csokrom ilyen volt

[link]

2010. máj. 21. 13:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szép!
2010. máj. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!