Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerűl egy 50 fős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerűl egy 50 fős esküvő? Csak a kaja/pia része érdekel

Figyelt kérdés

Pl húsleves, utánna meg valami hidegtál...fasírt, rántott hús, saláta...

Mi csinálnánk..

Semmi szakács, semmi.. étterem.

Így kb mennyiből jön ki?

2017. jún. 12. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha ti vásároltok meg mindent és nincs munkaköltség. Szerintem az alapanyag kb. 1500-2000 Ft biztos lesz alaphangon itallal együtt. Egy tipp, ha nagykerben tudtok vásárolni (akár ismerősön keresztül) piát és üdítőket, akkor a felbontatlan termékeket visszavásárolják. Így tudtok spórolni plusz mindenből lesz elegendő ital.
2017. jún. 12. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy főre számoltam. Első voltam.
2017. jún. 12. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:

A kaja része 1500-ből egy főre bőven kijön.

A pia erősen meg tudja dobni. Kérdés, mennyit és mit fognak inni.

2017. jún. 12. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha egy 3 fogásos kajáról beszélünk és csak az alapanyagot nézzük, akkor 800-1500ft/fő, ez nagyban függ az étel minőségétől. Ha étterembe mész, akkor Pesten 4000-5000ft/fővel számolnak, amiben benne van a sör és a folyóbor fogyasztás, de tömény az nem. Vidéken valamivel olcsóbb, de ott sem csinálják meg 3000-3500ft/fő alatt.
2017. jún. 12. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

#4: A legalja helyen is 10-12e Ft/fő egy esküvői menü, szóval erősen el vagy tájolva. A mi esküvőnk egy vidéki megyeszékhelyen volt lassan két éve és ott fizettünk 12eFt-ot egy főre és ez bőven nem a felső kategória, szóval nem kell újgazdagozni.

Kérdező: Szerintem 3-5.000 Ft/fő legalább akkor is ha mindent magatok csináltok.

2017. jún. 12. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

"5" reagálva.....

Attól mert Téged lehúztak, attól még van olyan hely ahol ennyibe kerül és minőségi szolgáltatást kapsz.

Másodszor nem mindegy milyen szolgáltatást veszel alapul, hány pincér dolgozik, a díszítésért és hangosításért ki a felelős, mekkora helységet kaptok és sorolhatnám.

A párom ebben a szakmában dolgozik, szóval nem hiszem hogy ki kéne oktatod. 12000ft/fő árban egy 4-5 csillagos szálloda különtermét elintézem neked nívós felszolgálással együtt, de itt nem erre volt kíváncsi a kérdező.

2017. jún. 14. 08:35
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem húztak le, évi 20-25 esküvőn dolgozom, szóval van egy pici rálátásom Nekem is. Attól, hogy Te el tudod intézni, nem ez az általános. Butaságot beszélsz.
2017. jún. 14. 12:23
 8/8 anonim válasza:
Hihi, akkor mi nagyon jól jártunk. Balaton-parti város nyári csúcsidejére mi 3000-7000/főig kaptunk árajánlatokat (és ebben benne van a panoráma teraszos wellness szállótól kezdve a csárdán át az avantgárd étteremig minden kajálos hely). Bocsánat az offért!
2017. jún. 14. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!