Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ilyen viccet kieszelni a leánybúcsúra?
Te ismered a menyasszonyt, neked kell tudnod. Én egyáltalán nem örülnék, de én se izmos, se kövér táncost nem szeretnék majd a lánybúcsúmra, ehhez elég szemérmes vagyok, zavaromban azt sem tudnám, hova nézzek. Mindenhogy kínos lenne.
Ezzel mennyire vagy előrébb? Lehet, hogy a te barátnőd poénnak venné. Itt hiába kérdezed, mindenki csak azt fogja leírni, ő minek örülne. Ez meg nem segít.
Ha nekem szervezel leánybúcsút, akkor kérlek, ne hozd a haverod fetrengeni.
Nekem nagyon gusztustalan lenne és egy végtelenségig elhízott embert inkább sajnálok, mint humorosnak találok.
... de te ismered a menyasszony színvonalát!
Nálunk az egyik haver volt rendőrnek beöltöztetve, bilinccsel, mindennel érkezett, mint az igazi srácok... :) De nem vetkőzött le, csak bevonult a szexi zenére és riszált egy kicsit. Nem akartuk kellemetlen helyzetbe hozni sem őt, sem a menyasszonyt.
Viszont ennek hatalmas sikere volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!