Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó ötlet ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet ajándékot adni?

Figyelt kérdés

Augusztus végén-szeptember elején lesz a lánybúcsúm, amit a tesóm és a legjobb barátnőm szerveznek.

Velem együtt 12-en leszünk, tesóim, barátnőim, keresztanyáim, anyu, anyósom.

Fogalmam sincs, mit fognak összehozni, bár én kértem, hogy ne durvuljon el a buli. :)

Mivel ők azok, akik hozzám tényleg közel állnak, arra gondoltam, hogy a lánybúcsúmon adnék nekik egy kis ajándékot, tényleg csak jelképesen.

Mit gondoltok, jó ötlet?

Köszönöm szépen!

2017. máj. 31. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon kedves ötlet:) mire gondtál? (Hátha később én is hasznát veszem :P)
2017. máj. 31. 15:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Ékszer szett, mindenkinek a kedvenc színében, de azonos mintával. :)
2017. máj. 31. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is adtam :)

Kis szívecske alakú szappant öntöttem amibe rózsaszín és pink szívecskét tettem. (Ezek a színek voltak az esküvőn a dekor színek is).

Úgy láttam, örültek neki.

2017. máj. 31. 15:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez is nagyon jó ötlet! :)
2017. máj. 31. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Én is nő vagyok, de szerintem totál fölösleges...

Voltam már több lánybúcsún, de nem kaptam ajándékot, csak mert ott voltam, de nem is hiányzott.

2017. máj. 31. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mindenkinek egy karkötőt készítek, az egyéniségüknek megfelelően. Apró de kedves gesztus.
2017. máj. 31. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!