Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel dekoráltatok az esküvőtökön, hol vettétek meg az anyagot, és hány ember kellett hozzá?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 13:29
1/4 anonim válasza:
Hímeztem a fejünk fölé egy galambpárt, a szájában gyűrűvel. Rövidáruboltban vettem hozzá az anyagot, és csak én kellettem hozzá. :-) Más dekoráció nem volt, az étterem alapból gyönyörű.
2/4 anonim válasza:
Vettünk organzát, meg selymet, és mi magunk díszítettünk. Az asztalokra vettünk színes teamécsest, üvegkavicsot, meg rózsafejeket. A szalvéták is "boríték" formában voltak meghajtogatva. A nagy részét virágkötő nagykerben vettük meg. Kb. 10-en díszítettünk, kb. 6 óra alatt lett meg.
3/4 anonim válasza:
én barátnőmnek segítettem dekorálni, sima kisváros kis lagzi volt ... kreppapír, szerpentin, meg fujtunk vagy 50-60 lufit ... olyan retro volt :D
3an csináltuk, csak sajnes negyeduton megdöglött a kompresszor ... tüdövel felfujni 50 lufit nem buli
4/4 anonim válasza:
a DDEKOR-t kértük fel a dekoráció és a virágok elkészítésére (minden díszítő elem rajtuk kersztül volt)
ők az esküvő napján reggel kezdtek díszíteni; ha jól tudom pár óra kellett mire végeztek
dekoráció: fénygörland, virágok, gyertyák, díszítő/selyem szalagok, lufik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!