Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogy "éltétek túl" az esküvőt?
Imádon a párom, és alig várom, hogy a férjem legyen. Tényleg. Viszont minél közelebb érünk a "nagy naphoz", annál inkább a hideg ráz már a gondolatától is... a felhajtás, a rengeteg ember, a fotózkodás, az, hogy mindenki minket (sőt, leginkább gondolom engem) bámul majd, az egész műsorosdi a nyitótánctól kezdve a jegyes/házas/mittudoménmilyen fotózáson át a nyálas versekig/köszöntőkig...
Ahhoz képest, hogy állítólag ez az én naaagy napom, kb. 80%-a kompromisszum (mármint részemről) párom felé, szülők felé, rokonok felé.
Legszívesebben két tanúval csinálnám az egészet, de hát "olyan nincs"...
Olthattok is nyugodtan, ha az a jogos, de én inkább tippekre/tanácsokra/élményekre/tapasztalatokra lennék kíváncsi, ami segíthet túlélni egy egyébként számomra is fontos szertartás körül csapott parádét...
Én pont úgy, ahogy leírtad... az eskűvői nap az enyém és a páromé. Le van szarva, hogy a meghívottaknak tetszik vagy sem. Adunk egy keretet a dolognak, ami nekünk a legjobb, és aki ezen belül jól akarja érezni mgát, az eljön. Ennyi.
Sajna ti már nem tudjátok nagyon átszervezni, úgy érzékelem az írásodból. Valamit érdemes lenne mégis tenni annak érdekében, hogy ez a ti napotok legyen! :)
Nem értem az ilyen esküvőket. Tegnap pont megfordultam ilyenen. Két hete kérdeztük a párt a "titkokról". Mi lesz a fő szín, mi lesz a kaja, lesz-e ültetés. Semmit nem tudtak, még a zenészt is anyósék keresték fel és foglalták le, olyan is volt az egész...
Gyerekkori barátunk anyósa és apósa, illetve a pereputty egy része marha jól érezte magát. A fiatalokról, barátokról, haverokról és talán magáról a párról ez már nem mondható el. Zavarban voltak, a vőfély nem tudta milyen idősávban milyen programot kéne bonyolítani, egészen fejetlennek tűnt az egész és ez látszólag rányomta a pár hangulatára is a bélyegét. Persze nem ez a lényeg, nem akadunk fenn dolgokon, de erős tanulság volt a mi jövő nyári esküvőnkre nézve, hogy mit nem szabad csinálni!
Nincs olyan, hogy anyósék miatt, vagy hogy azért választjuk ezt, vagy azt, mert a szülőknek jobban tetszik. Tükrözzön minket az esküvő és érezzük magunkat jól! Ezen felül pedig ekkora tömeg "mozgatásakor" igen is nagyon fontos a vőfély és a jó időbeosztás. Én még sosem voltam ennyire szervezetlen lagziban.
Nekem gyerekkori álmom egy 80-100 fős lagzi. Ebbe pont azok férnek bele, akik fontosak a számunkra. Ennek ellenére irtózom és előre félek a gondolattól, mert az a típus vagyok, aki egy idegen esküvőjét is végig bőgi. A sajátomat is végig fogom és nem akarom, hogy ezt mindenki végignézze... Nem akarok hatalmas vörös szemekkel, elfolyt sminkkel a figyelem középpontjában lenni. Ha erre gondolok, akkor inkább két tanúval esküdnék és csak a bulira hívnék meg mindenkit, de pl. ebben az esetben tudom, hogy baromi nagy sértődések lennének és ebben az egyben, emiatt vagyok hajlandó engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!