Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy kozeledik az eskuvo idopontja, egyre inkabb elbizonytalanodok, normalis ez?
Alig 1 ev jaras utan kerte meg a kezem, boldogan mondtam igent. Utana osszekoltoztunk, kituztuk az idopontot, lefoglaltuk az ettermet, elkezdtuk osszeirni a meghivottak listajat, izgatottan keszulodunk, pedig csak jovo majusba lesz.
Azonban kezdek megijedbi magamtol...Miert gondolok arra neha, hogy talan nem is kellene hozzamennem, talan nem is o nekem az igazi, mikor elotte semmi sem volt biztosabb a vilagon?
29N
#5-ös vagyok van olyan vallásos ismerősöm aki elvált
és tényleg nem arról van szó, hogy jaj most a vallás jaj de jó meg minden, hanem azt, hogy ők speciel úgy választanak és az esetek nagytöbbségében működik. Több jól működő nem vallásos házasságot láttam mint vallásosat, pedig az ismerőseim egyik fele az a másik meg nem. És nem ott sem az történt, hogy az egyik fél teljesen behódolt vagy hülye lenne...
van olyan ismerősöm, aki szinte együttélés nélkül házasodott, de nem vallásos. Azért mert más országban dolgoztak előtte, de ez szerintem a ritkább.
A rózsaszín köd meg egy hormon gyakorlatilag ami nem képes 2 évig termelődni, szóval 1 év 8 hónap doszt elég, hogy már lássák egymás hibáit. Nem arról van szó, hogy nem fognak együtt élni, hiszen már együtt élnek. Nem kamaszok már, valószínű tudják, hogy mit akarnak egy társban és mi az amit nem tudnak elviselni.
Amúgy szerintem mondhatjuk, hogy egy év kell, hogy megismerj valakit, de akkor is maradnak még rejtett dolgok. Arról nem is beszélve, hogy egy nő gyerek után eléggé meg tud változni. Azt hogy próbálod ki? Arra semmilyen támpontot nem nyújt az előtt együtt töltött év.
És hozzáteszem én is azt az utat választottam, hogy együtt éljek a társammal mielőtt összeházasodnánk, de bármit is teszel egy kapcsolat zsákbamacska, nem feltétlen hozz sok újat az együtt lakott tizenharmadik hónap mint a tizenkettedik.
Szóval szerintem addig is együtt fognak élni egy évet, most hogy az nem kettő az esküvőig, hát most na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!