Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mindenki azt mondja, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki azt mondja, hogy az esküvő nem azért van, hogy az ifjú pár jól érezze magát, hanem a vendégek szórakoztatása a cél?

Figyelt kérdés
Ti hogy éreztétek magatokat a saját esküvőtökön? Nyilván mindenkivel fogunk beszélgetni, mert azért hívtuk meg őket, de remélem mi is jól fogjuk érezni magunkat!

2017. máj. 13. 20:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#4: Akkor mi a kérdés?
2017. máj. 13. 22:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

hülyeség. ha valaki azt várná, hogy az ő seggét nyaljam, meg lessem minden kívánságát az esküvőmön, akkor inkább el se jöjjön...

nyilván akarnám hogy jól érezzék magukat, megtenném amit tudok, de nem kényszeríteném magam semmi olyanba, ami nekem rossz.

szóval ja, figyelni kell rá, hogy rosszul érezzék magukat, de nem minden áron, meg nem ez a legfontosabb.

2017. máj. 13. 23:20
 13/16 anonim ***** válasza:
5%

Itt keverünk valamit. Az esküvő a páré, a lagzi a nyilvános, és ott a vendégekkel kell foglakozni. A nászút azért van, hogy a pár kiheverje a lagzi fáradalmait, és együtt legyenek.

A dolog ott borul, hogy kis hazánkban mindenki extra lagzit akar, ha meg sem engedheti magának, és ott akar pénzt összeszedni. A lagzi nem erről szól. Csóringer ország vagyunk.

2017. máj. 13. 23:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes hogy itt mindenki ezt mondja, aztán ha van egy olyan kérdés hogy ebben és ebben eltérne a dolog a szokásostól, akkor ő vendégként már el se menne vagy megsértődne stb.

Pl nézd vissza, kb 3 kérdéssel ezelőtt, nincs vendégvárás a szertartás előtt, micsoda bunkóság. No mindegy. Sajnos ha nagyon különbözőek az elvárások és senki sem enged, akkor lesz sértődés; én személy szerint megúsztam, mindenki alkalmazkodott valamelyest.

2017. máj. 14. 00:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én alapvetően nem szeretem ezt a hozzáállást. Az esküvő nem egyszerűen vendégség, ott a PÁRT ünneplik. Ez nekem logikusan azt jelenti, hogy leginkább a pár kívánalmait veszik figyelembe. Plusz úgy vagyok vele, hogy aki tényleg a párral együtt szeretne ünnepelni, az a párt fogja előtérbe helyezni, és akkor is jól fogja érezni magát, ha nem az ő kedvenc étele van és nem az ő kedvenc zenéje szól. Láttam már operettslágereken felnőtt nagyit EDDA-ra is táncolni, mert a párnak az volt a kedvence, mégsem csinált belőle hisztit.

Aki fanyalog, hogy szar a hangulat, szar ez, szar az (itt azért különbséget tennék, mert az tényleg gáz, ha a kaja effektíve romlott, rossz minőségű vagy tajtrészeg a zenekar énekese... én arra gondolok, amikor "hej, én paraszti gyomrú ember vagyok, meg amúgy is mi a szokás nálunk az esküvőkön, miért nincs töltöttkáposzta meg pörkölt, miért ilyen flancos kaják vannak, szar az egész"), az amúgy sem lenne az esküvőre való, mert a saját szórakozása előbbre való az ünnepelteknél, ergo a párt sem szereti annyira.

Nyilván kompromisszumokat lehet kötni addig, amíg a pár még úgy érzi, hogy jól tudja érezni magát. Én pl. mulatóst nem, vagy csak megválasztott számokat engednék a saját esküvőmre, akármennyire is imádja 2-3 rokon. Lehet, parasztság ezt kimondani, de megette a fene az egészet, ha én nem tudom a saját esküvőmön jól érezni magam, mert semmi nincs a saját ízlésem szerint. Ha van 2 hőbörgő, inkább legyen, mint hogy én ne érezzem jól magam.

2017. máj. 15. 12:42
 16/16 anonim ***** válasza:
A mi esküvőnk nem volt hahyományos, nem volt rajtam menyasszonyi ruha, rajta pedig öltöny. Azóta is hallgatjuk az anyukáktól, hogy azért kicsit meredek volt, de sértődés nem volt belőle. A szertartás alatt Star Trek főcímdal, meg ilyesmik szóltak. Szóval a szertartás rólunk szólt teljesen, vicces, laza, ugyanakkor mégis megható lett. A vacsora már más tészta... Vőfély, meg ilyesmik nem voltak, de azért egy kis buli igen. Ez alatt csak párszor futottam össze a férjemmel, akkor megcsókoltuk egymást vagy ittunk egy pálinkát, aztán mentünk vendégekkel beszélgetni, vagy ezzel-azzal táncolni. Szóval én azért némi igazságot látok az állításban, annak ellenére, hogy nem sok kompromisszumot kötöttünk.
2017. máj. 28. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!