Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állod a gyerekednek az esküvőjét?
Ja,a válasz második része lemaradt.
A lányom,majd ha házasodni szeretne,besegítek neki,de nem vagyok hajlandó kifizetni neki a saját esküvőjét és a felét sem.Megbeszélés és anyagi kérdés lesz,hogy mennyit tudunk segíteni neki.
2010. máj. 16. 11:38
Mikor mi esküdtünk, teljesen természetes volt, hogy szüleink fizetnek mindent. Ezt láttam, nálunk ez a szokás, teljesen természetes volt, hogy a gyermekim esküvójét is mi fizettük, a másik szülőpárral közösen. Nem is engedtem volna, hogy ők fizessék. Sót megvettük a lakást is, berendeztük, az unokánknak komplett bababútort, kelengyét, stb. Autót viszont nem vettünk, és nem is veszünk, azért dolgozzanak meg. Sose várták el tőlünk, ezért tettük. Nem, mert sok pénzünk van,nincs sok, de sok mindenről le tudunk mondani a gyerekeinkért. Ami fontos, az nekünk megvan, a külföldi utazásokra szánt összegekből, a nem feltétlenül fontos dolgokra szánt, de el nem költött pénzekből gyűjtöttük össze av pénzt mindezekre.
2010. máj. 16. 12:30
Egy részét a szüleink, másik részét mi fizetjük. A szülők se egyenlő arányban, vagy hogy megmondtuk volna, hogy fizessék, maguktól adtak nagyon eltérő arányban. Szerintem mindenki szívesen ad a gyerekének ha van neki, nekünk meg nagyon jól jött a segítség.
2010. máj. 16. 13:39
Ennyi irigy fiatalt még nem láttam. Miért fáj az nektek, hogy én kifizettem a gyerekeim esküvőjét? Ezért lepontozni? Tényleg nem értelek benneteket .
2010. máj. 16. 16:37
Azzal semmi gond hogy kifizetted az esküvőjét a gyerekednek.Sőt,nagyon szép dolog tőled.Viszont:"nem azért mert sok pénzünk van""a külföldi utazásokra szánt pénzből". szegény csóró!
Ne haragudj,de ha neked nincs sok pénzed,akkor mennyi van annak akinek nincs félrerakva külföldi utazásra?:)
Tehát akkor sejted már miért pontoztak le vajon?
2010. máj. 16. 20:33
Nem sejtem. Mert 30 éven keresztül minden fillérért megdolgoztunk, sokszor 12-14 órát.És nem mentünk nyaralni, nem cigizünk, nem alkoholizálunk, hanem a gyerekeinkre költöttünk. Ha ti ezért lepontoztok, tegyétek.Én még soha nem kértem senkitől, csak adtam.
2010. máj. 16. 20:55
20.33-as, bár nekem lennének ilyen szüleim. Az én apám mindig kerülte a munkát, sose adott semmire, én boldog lettem volna, ha ennyire szorgalmas lett volna. Szerintem egy nagyon rendes, gyermekét szerető édesanyát támadtok. Szégyellhetitek magatokat!
2010. máj. 16. 21:21
20.33vagyok
Nem támadom,nem is pontoztam le.Nekem is olyan szüleim vannak akik mindent megadtak mindig ami tőlük telt.Nagyon is nagyra becsülöm az ilyen szülőt.Sztem mindeggyiknek ilyennek kéne lennie.
Amiért lepontozták,sztem az azért volt mert aki ennyire mindent meg tud adni anyagilag a gyerekének,az ne írja azt hogy nincs pénze.Tudom,félrerakta a külföldi nyaralásra szánt pénzt.Viszont aki félre tudja rakni a külföldi nyaralásra szánt pénzt,annak van pénze.Ugyanis ami nincs azt nem lehet félre rakni.
Tehát mégegyszer,mint szülő,nagyra becsülöm,de nem szeretem ha valaki "panaszkodik" hogy nincs mikor van.És én nem pontoztam le.Se fel.
2010. máj. 16. 22:18
Elolvastam újra a hozzászólásait. Nem látom, hol panaszkodik? Írd már le légy szíves, mert szerintem csak tényszerűen leírta, ők hogy csinálták. Valamit nagyon félreolvastál. Ráadásul napi 12-14 órát dolgoztak, és spóroltak. Ha annyi pénzük lett volna, miért spóroltak volna szerinted?
2010. máj. 16. 22:30
Azt hogy panaszkodik azt direkt idézőjelbe tettem.Igazad van,panaszkodik helyett itt pontosabb hogy -azt mondja-.
2010. máj. 16. 22:34
Kapcsolódó kérdések: