Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre menyi az az összeg amit adnátok?
Akkor ne pénzt adjatok, találjatok ki inkább valami kedves ajándékot, ami picit személyes.
Aminek pl. mi örültünk, és ilyesmi volt: Kaptunk egy üveg 6 puttonyos régi évjáratú Tokaji aszut, és rá volt írva az üvegre alkoholos filccel, hogy: "első gyerek keresztelőjére".
Bocsi hogy kérdezek...
holnap én is megyek esküvőre barátomékkal!
Nekem is kellene vmennyit fizetnem?:S
utolsónak: csak jártok a barátoddal, vagy együtt éltek, külön a szülőktől? ha első variáció van, akkor nem kell külön ajándékot adnotok a barátoddal, az ő szülei fizetik a ti részeteket is. ha nem akarsz pofátlan lenni, megkérdezheted a barátod szüleit, hogy nem sértődnének meg, ha beleadnál te is a nászajándékba, de csak pár ezer forintot, max. egy ötezrest. ha viszont együtt laktok úgymond külön család vagytok a barátoddal és külön meghívót is kaptatok, akkor a barátoddal közösen külön ajándékot illik adnotok. persze arányaiban a két variációban a végén kb. ugyanannyi legyen a nászajándék végösszege, ha egyben vagy ha külön is fizetitek.
Első válaszoló vagyok egyébként, még csak annyi, hogy az első unokatestvér azért nem olyan távoli rokon. Mi barátoknak tízezret szoktunk adni, ugyebár amúgy módos unokatesónak huszat adtunk, viszont mi kaptunk férjem unokatestvérétől ötvenezret, ami majdnem sok is, tekintve, hogy testvéreméktől is ennyit kaptam, ezért, ha az ő lagzijuk lesz, természetesen mi is viszonozzuk a nagyvonalúságukat. ezért írtam, hogy az is számít, ők mekkora nászajándékot adtak nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!