Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehetséges, hogy egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges, hogy egész fiatal menyasszonyok úgy veszik fel az asszonynevüket, hogy pl. Kiss Józsefné?

Figyelt kérdés
Ennek vallási eredete lehet vagy régi-új hullám? Igazából semmi közöm hozzá, meg biztos, hogy nem zavar, csak kíváncsiságból kérdezem.
2017. ápr. 23. 13:22
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nekem is Kovácsné Kiss Piroska mintájú nevem van. Csak egyszer teljesen furcsa volt, hogy egy fiatal (30-35 év) körüli, vezető beosztású (!), karrierista csajszinak X Lajosné neve van. ☺
2017. ápr. 24. 21:52
 22/30 anonim ***** válasza:
47%

nem a kérdésre válasz, mert nyilván idősebbek... egyszer egy egyetemi előadáson láttam egy nőci nevét, stílusát tekintve kb. így nézett ki

prof dr. kovács istvánné prof dr. kiss júla :D

hát írogasd csak a nevedet te sznob gec.i :D

2017. ápr. 24. 22:55
 23/30 anonim ***** válasza:
68%

Amikor az underclasst már mindenhová beengedik ...

2017. ápr. 25. 08:48
 24/30 A kérdező kommentje:
Kedves 22-23! Ezt neki kell aláírni :D
2017. ápr. 25. 17:02
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehetséges, hogy a törvény lehetőséget ad arra, hogy a nők házasságban ilyenre változtassák a nevüket.
2017. ápr. 26. 10:39
 26/30 anonim ***** válasza:
47%
#23-as vagyok. NEM a hosszú nevű tudós asszonyt neveztem underclassnak.
2017. ápr. 26. 13:17
 27/30 Theressita ***** válasza:
95%

Nekem fura, ha a keresztnevét hivatalosan már nem használja, de ettől függetlenül mindenki maga tudja :-)

Én felvettem a férjem vezetéknevét, de maradt a lánykori is. A lánykoritól nem volt szívem megválni, aztán a munkaügyeimet is kissé megnehezítette volna a teljes változás. Férjem vezetéknevét viszont szintén fel akartam venni, pl. azért, mert majd a gyerekek is az ő nevét kapják, s akkor az úgy hatna, mintha nem is az enyéim volnának :-) Meg hát egy család vagyunk, legyen valami ismertetője, hogy "én is ide tartozom"...

2017. ápr. 26. 17:16
 28/30 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek, Kedves 22-es és 23-as válaszadó!

Azt hittem egyazon személy vagytok, tegnap még megegyezett a százalékotok. :)

2017. ápr. 26. 18:42
 29/30 anonim ***** válasza:
83%

Én 24 évesen mentem férjhez és ha nem utáltam volna anyósomat, meg annak az anyósát is, akkor úgy vettem volna fel a nevem. Így azonban úgy voltam vele, hogy engem biztos nem fognak ugyanúgy hívni, mint anyósomat, meg az ő anyósát és így tovább (a férfiak neve a családjukban mindig ugyanaz - legalábbis a mi fiunking úgy volt) szóval nem vettem fel sehogy a nevét.

Nekem pont azért tetszik, mert manapság nem szokványos.

2017. ápr. 27. 23:08
 30/30 anonim ***** válasza:

Érdekes lenne ha egy fiatal nőt ilyen nevvel megismerni.

Én nem leszek se -né se kötőjeles, hanem simán Horváth, szetintem nem menne a vezeteknevemhez az ő neve kotojellel :)

2017. ápr. 28. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!