Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miként mondanátok meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként mondanátok meg a családjaitoknak, hogy nélkülük esküdtök csak 2 tanuval? Elötte vagy utána? A két anyuval semmi baj de az apák.

Figyelt kérdés

A párommal van egy kisbabánk s az én szüleimnél lakunk. Szertnénk esküvőt csakhogy mindkettőnknek elég nehézfejű, kötekedő és beszológató apánk van. (lásd: az apósjelöltünk még mindig nem látta az unokáját mert nem megsértődött hogy a párom hozzánk költözött. amikor elvittük hozzájuk ő inkább elötte elment othonról ne is lássa a féléves picit.) Az én anyám lerendezné azal, hogy ne esküdjünk mert nem érdekli, az anyós jelölt meg (ő imádja a picit s engem is szeret) meg mindig mindenen sír és magára vesz. Folyton az van ezt illik, azt nem, legyünk belátóak mert mit éreznek de sose volt az, hogy a mi érzéseinket belátnák. (pl: mondtuk a látogatás után, hogy az anyósjelölt jöhet amikor csak szeretne, nem kell semmi csak látogassa ha szeretné a babát de oda nemszívesen viné párom mert az apja ilyen b.nkó alkoholista erre a testvérei is kikeltek mi bajunk apóssal őt kell megérteni s majd megnyukszik stb.)Apum amikor megtudta, hogy még nem volt hajlandó látni az unokát nagyon kiakadt rá. Ő imádja a babát, az a szemefénye de folyton átszervezni a családi dolgokat az ő személyes kis bulijává általam utált vendégekkel.

A keresztelő is ezért nincs még megoldva mivel arra is csak akkor hajlandó eljönni az após ha én és szüleim nem vagyunk ott! (nem is ismeri a szüleimet, félpercre látta apámat 3 év alatt) Ezért nemtudjuk hogy és mikor mondjuk meg nekik az esküvői terveket. Mert nemlehet összeereszteni a szülőket és csak én sírnék miatta. (+ anyós és anyu) Szeretjük a szüleinket, anyósom nagyon aranyos is tud lenni és párom is kedveli anyut. Bocs a hosszúságért de igy talán tisztább a helyzet. Ti hogy közölnétek s mikor? Elötte? Utána? nehéz ez így. :(

22L

2010. máj. 14. 11:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sziaztok, köszönöm a válaszokat.:)

A párom nem szereti a nagyfelhajtást és én is inkább kettőnke törődnék aznap nem azzal ki mit gondol ezért is akarjuk így a dolgokat.

Mert haragudni meg tudnak ha akarnak utólag:P

de a mikéntet még mindig nemtudom hogy tálaljam.

2010. máj. 14. 14:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi úgy csináltuk,hogy mikor meg volt a keresztelő időpontja,akkor elmondtuk,hogy mikor lesz,és hogy ugyanaznap előtte egy órával össze is házasodunk,de csak a két tanú,és mindkettőnk édesanyja jelenlétében(édesapáink sajnos már nem élnek).Senki nem akadékoskodott,de ha tették volna sem nagyon érdekelt volna,mi így akarjuk és kész!
2010. máj. 14. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!