Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miként mondanátok meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként mondanátok meg a családjaitoknak, hogy nélkülük esküdtök csak 2 tanuval? Elötte vagy utána? A két anyuval semmi baj de az apák.

Figyelt kérdés

A párommal van egy kisbabánk s az én szüleimnél lakunk. Szertnénk esküvőt csakhogy mindkettőnknek elég nehézfejű, kötekedő és beszológató apánk van. (lásd: az apósjelöltünk még mindig nem látta az unokáját mert nem megsértődött hogy a párom hozzánk költözött. amikor elvittük hozzájuk ő inkább elötte elment othonról ne is lássa a féléves picit.) Az én anyám lerendezné azal, hogy ne esküdjünk mert nem érdekli, az anyós jelölt meg (ő imádja a picit s engem is szeret) meg mindig mindenen sír és magára vesz. Folyton az van ezt illik, azt nem, legyünk belátóak mert mit éreznek de sose volt az, hogy a mi érzéseinket belátnák. (pl: mondtuk a látogatás után, hogy az anyósjelölt jöhet amikor csak szeretne, nem kell semmi csak látogassa ha szeretné a babát de oda nemszívesen viné párom mert az apja ilyen b.nkó alkoholista erre a testvérei is kikeltek mi bajunk apóssal őt kell megérteni s majd megnyukszik stb.)Apum amikor megtudta, hogy még nem volt hajlandó látni az unokát nagyon kiakadt rá. Ő imádja a babát, az a szemefénye de folyton átszervezni a családi dolgokat az ő személyes kis bulijává általam utált vendégekkel.

A keresztelő is ezért nincs még megoldva mivel arra is csak akkor hajlandó eljönni az após ha én és szüleim nem vagyunk ott! (nem is ismeri a szüleimet, félpercre látta apámat 3 év alatt) Ezért nemtudjuk hogy és mikor mondjuk meg nekik az esküvői terveket. Mert nemlehet összeereszteni a szülőket és csak én sírnék miatta. (+ anyós és anyu) Szeretjük a szüleinket, anyósom nagyon aranyos is tud lenni és párom is kedveli anyut. Bocs a hosszúságért de igy talán tisztább a helyzet. Ti hogy közölnétek s mikor? Elötte? Utána? nehéz ez így. :(

22L

2010. máj. 14. 11:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért de siettem mert baba felébredt.
2010. máj. 14. 11:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az jutott eszmeb, hogy álljatok anyósék elé egyszerűen és mondjátok el az esküvőt. Ha após vonakodik, nem lesz 1xűen "meghívva". A két tanús esküvővel tulképp nincs baj, de mennyivel jobb már ha legalább az anyák meg egy apa ott van! Meg igazán bocs a hasonlatért , de egy esküvő olyan mint a temetés, összejön az egész család és nem az ellentéteket nézik...Aki ilyenkor is csak belekötne a másikba, az tényleg meg se érdemli hogy ott legyen....

2010. máj. 14. 11:56
 3/12 anonim ***** válasza:
En is ugy tennek mint az elottem szolo.
2010. máj. 14. 12:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi két tanust akartunk(8 év együttélés után)meg amugy se láttuk sok értelmét a félig meddig ismeretlen,ilyen olyan rokonok(...) etetésének ,itatásásnak,és mivel ugy sincs olyan,h minden-mindenkinek tetszedjen és jó legyen,igy nem akartunk felhajtást.Persze nem esett jól a szülőknek(mondván,mit szólnak majd a rokonok?) ami meg kit érdekel,hisz nem a rokonokról szól E Nagy NAP,hanem Rólunk:-) Végül a szülők+tesók voltak ott és bőven elég volt igy ahogy volt.Ma sem csinálnánk másképp:-)))
2010. máj. 14. 12:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha én lennék ebben a helyzetben, utólag bemutatnám az anyuknak, a férjem/feleségem.

Sok boldogságot az ifjú házasoknak!

2010. máj. 14. 12:20
 6/12 anonim válasza:

egy barátom csinálta úgy, hogy csak a tanúkkal tartották meg az esküvőt, és karácsonykor közölték a családjukkal, hogy baba lesz és amúgy már házasok... :)

(persze nem mondom, hogy én így tennék, de nálunk nem olyan gázos a helyzet, mint nálatok...)

2010. máj. 14. 12:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Házasodjatok össze, és utólag közöljétek. Vagy akár ne is mondjátok meg. Barátnőmék még az egyetem alatt összeházasodtak két tanúval, és csak jóval később, amikor már két gyerek után az egész család azzal csesztette őket, hogy ideje lenne az esküvőnek, vallották be, hogy már több mint 10 éve házasok. Mindenkinek leesett az álla, de végül is azóta is szent a béke.
2010. máj. 14. 12:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Mi csak bejelentettük, hogy anyagi okoknál fogva nem lesz meghívás a családtagok számára.

A valódi ok nem anyagi, hanem más volt, csak két tanú volt jelen.

Nem bántam meg, legalább nyugalom volt.

2010. máj. 14. 12:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Te vagy az első, akiről hallok, hogy az anyósa szereti!!!!!!!

Örülj neki, mások a sok vén némbertől szenvednek!

2010. máj. 14. 12:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem a nagymamám (apai) mesélte, hogy amikor anya meg apa házasodtak akkor csak úgy volt, hogy apa kijelentette, hogy mindjárt jönnek. Hazajöttek és már házasok voltak . Volt 2 ember akik ott voltak rajtuk kívül és kész :).
2010. máj. 14. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!