Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak apósommal? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak apósommal? Hogy lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Szóval júliusban lesz az esküvőm. Bátyám lesz a tanúm. Bátyám meleg, már 6 éve együtt van a párjával, szóval nem is kérdés, hogy jön ő is. Na most a probléma abból van, hogy apósomban ez valahogy most csapódott le. Nem is értem, mert ez eddig sem volt titok, találkoztak már, meg ismerik egymást a családjaink. Na a lényeg, hogy azzal jött nekem, hogy ha "b_ziparádét" csinálok az esküvőből, akkor ő nem jön és egy fillért nem látunk tőle. (Itt megjegyezném, hogy nem kértünk tőle pénzt, nem szorulunk rá, ő jött, hogy szeretne x összeggel beszállni.) Nem is tudtam rá mit mondani, mert eddig még csak hangosabban se szólt hozzám soha, most meg majdnem üvöltözött. Persze mondtam páromnak, erre ő jól összeveszett az apjával. Erre fölhívott anyósom, hogy ennyit igazán megtehetnék a családi béke érdekében. Rohadtul ki vagyok ettől, ma is bőgtem egész nap. Bátyámnak nem is mertem még mondani, mert tudom hogy ő olyan, hogy akkor inkább nem jönne, de azt nem akarom. Párom mondta, hogy őt nem érdekli, ha nem jön az apja akkor nem jön, de az is milyen már? Azt sem akarom, hogy emiatt megromoljon köztük a viszony. Mit csináljak?

2017. ápr. 20. 19:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
6%
Fordított esetben? Fordított esetben a kérdező lenne legjobban fölháborodva, hogy nem lesz ott az apja, hogy az oltárhoz kísérje, mert a vőlegény testvérének a csatolmánya előbbre való a szülőknél.
2017. ápr. 20. 21:06
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Itt a szülőnek van baja, nem pedig a testvérnek ;)

Sajnáld le apósod, ha ezért nem megy el, akkor otthon marad. Ennyi. Amíg a meleg fél képes normálisan együtt élni veletek, addig őt helyezném előtérbe, és azt nem, aki undorítóan szólal fel ellene.

2017. ápr. 20. 21:09
 13/23 anonim ***** válasza:
14%
Hát kérdező oké, de egy eljegyzési buli csak egy csicsás elnevezésű családi összeröffenés. A templomba szerintem se kéne homikat vinni.
2017. ápr. 20. 21:11
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Meghívsz mindenkit, akivel szeretnéd megosztani a napod és majd ő eldönti, hogy elmegy-e. Ez az ő döntése, nem háríthatja Rád. Erre próbálj meg nála rávilágítani, hogy Te nem hozol meg ebben a kérdésben semmilyen döntést, ez nem a Te problémád és nem a Te döntésed, ha ő nem lesz ott, mert neki nem tetszik valami, az az ő döntése lesz. Hívj meg mindenkit, aki a Te szívednek kedves. Esküvői szakmában dolgozok és bár garantálni nem tudom, hogy ott lesz, de eddig csak olyan esküvőkön voltam, ahol az ilyen hisztik úgy zárultak, hogy végül mindenki megjelent.
2017. ápr. 20. 23:03
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Kulturált, felnőtt emberek képesek egy napra félretenni a vélt vagy valós sérelmeiket/nézeteltéréseiket. Én mindenkinek elmondtam akit meghívtam: azért hívlak meg mert szeretném ha ott lennél, mert szeretlek és Veled IS szeretnék ünnepelni, DE ha nem tudod egy napra félretenni ha bajod van valakivel a társaságból, akkor maradj otthon. Mindenki eljött, mindenki tudott viselkedni. Egy esküvő/lagzi nem szűk körű (általában) simán lehet levegőnek nézni azt aki nem szimpi és másik társasággal múlatni az időt. Aki erre nem képes, az maradjon otthon.
2017. ápr. 20. 23:06
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ő problémája, nem kényszeríthet rá, hogy helyette konfrontálódj. Ha annyira nagy a szája, akkor álljon oda tesód elé és adja elő ezt neki... jah, annyira nem nagy a szája... Tőled várja, hogy részt vegyél a gyűlölködő viselkedésében. Ha belemész ebbe, akkor egy életre bánni fogod, hogy részt vettél abban, hogy valakit a nemi irányultsága miatt megkülönböztessenek. (Szerinted a tesódnak hogyan esne, ha megmondanád, hogy "figyi, elfogadlak, de a barátod nem jöhet, mert melegek vagytok".) Erre egyszerűen nem kényszeríthet. Ha így áll a dologhoz, akkor Téged sem fogad el teljesen, akkor pedig el lehet gondolkodni, hogy kit ne hívj meg. Így nem lehet viselkedni. Ez a nap nem róla szól.
2017. ápr. 20. 23:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem irigyellek, ilyen családba bekerülni...
2017. ápr. 21. 03:56
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám apukának, hogy mivel nem tervezek idiótaparádét csinálni az esküvőből, ezért ő nyugodtan otthon maradhat a valagán.
2017. ápr. 21. 08:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám apósnak, hogy a bátyám a tanúm, sokkal közelebbi rokon, mint ő. Nem fogom a kedvéért kizárni a legközelebbi rokonságomat életem nagy napjából.

Megmondanám apósnak és anyósnak is, hogy mint örömszülőknek, a meghívás természetesen él, és nagyon örülünk neki, ha eljönnek és megosztják velünk ezt az élményt és boldogságot.

Pont. Nem kérnék választ, nem érdekelne, hogy ők eljönnek-e vagy sem. Azt a pluszpénzt belefeccölném, hogy a vacsora, foglalt hely meglenne nekik az asztalnál - ha meg a fia boldogságánál fontosabb a büszkeség meg a bunkóság, akkor ez őket minősíti, nem titeket.

2017. ápr. 21. 10:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy újabb esküvő, ahol a meghívottak (após anyós) azt hiszik, hogy az a nap róluk szól, és nem az ifjú párról.

Ha nem akar jönni, ne jöjjön. Nehogy már hagyd magad megzsarolni, mert akkor a későbbiekben is az ő akarata fog érvényesülni. És hidd el, ha egyszer beleszól a dolgaitokba és kiszolgáljátok az ő igényeit, akkor később is bele fog!

2017. ápr. 21. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!