Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak apósommal? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak apósommal? Hogy lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Szóval júliusban lesz az esküvőm. Bátyám lesz a tanúm. Bátyám meleg, már 6 éve együtt van a párjával, szóval nem is kérdés, hogy jön ő is. Na most a probléma abból van, hogy apósomban ez valahogy most csapódott le. Nem is értem, mert ez eddig sem volt titok, találkoztak már, meg ismerik egymást a családjaink. Na a lényeg, hogy azzal jött nekem, hogy ha "b_ziparádét" csinálok az esküvőből, akkor ő nem jön és egy fillért nem látunk tőle. (Itt megjegyezném, hogy nem kértünk tőle pénzt, nem szorulunk rá, ő jött, hogy szeretne x összeggel beszállni.) Nem is tudtam rá mit mondani, mert eddig még csak hangosabban se szólt hozzám soha, most meg majdnem üvöltözött. Persze mondtam páromnak, erre ő jól összeveszett az apjával. Erre fölhívott anyósom, hogy ennyit igazán megtehetnék a családi béke érdekében. Rohadtul ki vagyok ettől, ma is bőgtem egész nap. Bátyámnak nem is mertem még mondani, mert tudom hogy ő olyan, hogy akkor inkább nem jönne, de azt nem akarom. Párom mondta, hogy őt nem érdekli, ha nem jön az apja akkor nem jön, de az is milyen már? Azt sem akarom, hogy emiatt megromoljon köztük a viszony. Mit csináljak?

2017. ápr. 20. 19:27
1 2 3
 1/23 Bad G-Sus ***** válasza:
50%

mindig is mondtam hogy hülyeség az esküvő meg a házasság szrság :D főleg ha ilyen szűk látókörű embereknek is meg kell jelennie, aztán még te érzed magad szarul.. hogyne ott bsza meg magát ha ennyit nem képes eltűrni a fiáért.

ne csinálj semmit azon kívül hogy akit kell meghívsz aki meg nem megy el az úgy járt. csókolom

2017. ápr. 20. 19:42
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Es mit jelent pontosan a "bziparade" egy ekkora idiota embernek? Az hogy eljon a batyad parja, es all, lelegzik, eszik, iszik, tancol mint mindenki mas egy eskuvon?
2017. ápr. 20. 19:54
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Na ezt én sem értem,hogy milyen b..ziparádé lehet egy esküvőn, gondolom aláírják amit alá kell, aztán ahogy fentebb írták, mulatnak ők is,mint a többi vendég.
2017. ápr. 20. 19:57
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

Az apósod egy korlátolt fax!

Mit képzel magáról, ki ő?! A bátyádnak ugyanolyan joga van résztvenni az esküvőn (természetesen a párjával), mint apósodnak.

Nem tömeg gyilkos, nem bűnöző, hanem a Testvéred!

Ha, ezt a tényt, h a Testvéred is eljön az esküvődre, nem tudja felfogni, akkor maradjon otthon!

Ne hagyd magad, ne hogy már egy ostoba mondja meg, h mi legyen...

2017. ápr. 20. 20:08
 5/23 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mit értett alatta. Bátyám jó nagy darab, a párja se panaszkodhat, abszolút nem az a nyávogós, affektálós fajta. Meg mondom már találkoztak. Bátyámmal már többször is, de a párjával is, ha más nem az eljegyzési bulinkon ott volt. Szóval teljesen tanácstalan vagyok...
2017. ápr. 20. 20:10
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
En konkretan ignoralnam, mert ekkora merteku agyatlansagot befogadni sem tudnem. Ha az eskuvo napjan a seggen marad, akkor ott marad. Kutyat nem erdekli.
2017. ápr. 20. 20:12
 7/23 anonim ***** válasza:
92%
"Jól van apuka,ha nem akar,akkor ne jöjjön.De a bátyám akkor is a bátyám marad,mégha a saját nemét szereti is.Ha meg ezt nem tudja tiszteletben tartani,jobb,ha Önt meg se hívjuk!" Valami ilyesmivel lett volna a legjobb lerendezni.Tudom,gyakorlatban azért ez neccesebb,pl. ha valamilyen függőségi rendszerben vagytok vele,vagy valamilyen befolyással van az életetekre,azon felül,hogy elvileg ő lesz a gyereketek nagyapja.
2017. ápr. 20. 20:15
 8/23 anonim ***** válasza:
92%
"Azt sem akarom, hogy emiatt megromoljon köztük a viszony." - miért te kezdtél el b*uziparádézni, nem, apósod. Nem te tehetsz róla. Egyedül apósod a felelős azért, ha esetleg megromlik a kapcsolat.
2017. ápr. 20. 20:17
 9/23 anonim ***** válasza:
92%

Na álljunk meg egy pillanatra!

Ez a TE és a PÁROD esküvője. Eleve azt jön, akiket ti ketten szeretnétek ott látni- aki nem akar jönni, az nem jön.

De a drága apósodnak SEMMI KÖZE és beleszólása nincs abba, hogy ELJÖHET-E a bátyád párja. MI az, hogy ő megtiltja?

Én azt csinálnám, hogy még egyszer, utoljára vázolnám neki, hogy a bátyád 6 éve együtt van a párjával, és te szeretnéd, hogy ő is ott legyen, mert számodra ő is a CSALÁD RÉSZE. És ha a bátyád párját nem hívod el, akkor a bátyádat bántod meg, és azt végképp nem fogod senki kevéért elviselni, hog a saját bátyád más kéyne kedve miatt ne legyen jelen az esküvőn.

AD2:

Az esküvő elvileg a MENYASSZONYRÓL szól, nem a drága apósról, eleve nem kéne belepofáznia ilyen szinten a dologba. Megmondanám neki, hogy ha képtelen tiszteletbe tartani ezt, akkor sajnálod, ha így dönt, és a pénzt pedig visszaadjátok.

Ez kész, és elég önző dolog.

(Szerintem az lehet benne, hogy majd meglátják a rokonok, ismerősök is, hogy a tesód meleg és az jujj milyen ciki már.. Elég szánalmas dolog, mikor emberek a külső vélemények szerint élnek, hogy jajj mit mond a Marika majd ha ezt meglátja).

2017. ápr. 20. 20:18
 10/23 anonim ***** válasza:
93%

Aktuális kufircpajtija...ja aktuális, már vagy 6 éve.

Mindenkinek alap sztem, h a testvére ott legyen egy ilyen jelentős eseményen. Ha a testvérünknek párja van, az is alap, h őt is megtiszteljük ezzel. Pont.

Fordított helyzetben, ha az apósnak lett volna hszexuális testvére, nem hívta volna meg? ( Mondjuk, amilyen paraszt, lehet, h nem.)

Ne csavarjuk: ez van, ezt kell elfogadni.

Megvan a meghívottak listája, akinek nem tetszik, az otthon marad.

2017. ápr. 20. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!