Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak apósommal? Hogy lehetne ezt megoldani?
mindig is mondtam hogy hülyeség az esküvő meg a házasság szrság :D főleg ha ilyen szűk látókörű embereknek is meg kell jelennie, aztán még te érzed magad szarul.. hogyne ott bsza meg magát ha ennyit nem képes eltűrni a fiáért.
ne csinálj semmit azon kívül hogy akit kell meghívsz aki meg nem megy el az úgy járt. csókolom
Az apósod egy korlátolt fax!
Mit képzel magáról, ki ő?! A bátyádnak ugyanolyan joga van résztvenni az esküvőn (természetesen a párjával), mint apósodnak.
Nem tömeg gyilkos, nem bűnöző, hanem a Testvéred!
Ha, ezt a tényt, h a Testvéred is eljön az esküvődre, nem tudja felfogni, akkor maradjon otthon!
Ne hagyd magad, ne hogy már egy ostoba mondja meg, h mi legyen...
Na álljunk meg egy pillanatra!
Ez a TE és a PÁROD esküvője. Eleve azt jön, akiket ti ketten szeretnétek ott látni- aki nem akar jönni, az nem jön.
De a drága apósodnak SEMMI KÖZE és beleszólása nincs abba, hogy ELJÖHET-E a bátyád párja. MI az, hogy ő megtiltja?
Én azt csinálnám, hogy még egyszer, utoljára vázolnám neki, hogy a bátyád 6 éve együtt van a párjával, és te szeretnéd, hogy ő is ott legyen, mert számodra ő is a CSALÁD RÉSZE. És ha a bátyád párját nem hívod el, akkor a bátyádat bántod meg, és azt végképp nem fogod senki kevéért elviselni, hog a saját bátyád más kéyne kedve miatt ne legyen jelen az esküvőn.
AD2:
Az esküvő elvileg a MENYASSZONYRÓL szól, nem a drága apósról, eleve nem kéne belepofáznia ilyen szinten a dologba. Megmondanám neki, hogy ha képtelen tiszteletbe tartani ezt, akkor sajnálod, ha így dönt, és a pénzt pedig visszaadjátok.
Ez kész, és elég önző dolog.
(Szerintem az lehet benne, hogy majd meglátják a rokonok, ismerősök is, hogy a tesód meleg és az jujj milyen ciki már.. Elég szánalmas dolog, mikor emberek a külső vélemények szerint élnek, hogy jajj mit mond a Marika majd ha ezt meglátja).
Aktuális kufircpajtija...ja aktuális, már vagy 6 éve.
Mindenkinek alap sztem, h a testvére ott legyen egy ilyen jelentős eseményen. Ha a testvérünknek párja van, az is alap, h őt is megtiszteljük ezzel. Pont.
Fordított helyzetben, ha az apósnak lett volna hszexuális testvére, nem hívta volna meg? ( Mondjuk, amilyen paraszt, lehet, h nem.)
Ne csavarjuk: ez van, ezt kell elfogadni.
Megvan a meghívottak listája, akinek nem tetszik, az otthon marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!