Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruhát el lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruhát el lehet adni esküvő után?

Figyelt kérdés

Sokaknál olvasom, hogy megveszik a ruhát, mert utána legalább el lehet adni. Mindenki ezt hangoztatja.

Viszont úgy látom, meg ismerősök is mondják, akik árulják a ruhájukat, hogy nagyon nehéz eladni, és sokan évek óta nem is tudják.

2017. ápr. 20. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy hol és mennyiért. Látom én is, ilyen-olyan Facebook piacon olyan áron hirdeti valaki, amennyiért szalonban vette. Úgy nem is fog menni.

Ezt bele kell kalkulálni, hogy a ruhát csak töredék áron lehet eladni használtan. Olyan nincs, hogy 90%-a visszajön a vételárnak. Még a fele se!

Ezért szerintem nem érdemes megvenni.

2017. ápr. 20. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

na igen.milyen ruhát akarsz eladni?!

néztem én is használtat, de olyan rondákat árulnak 100ért, hogy néztem. ami tetszik (daalarna az kb 250 használtan, így megveszem kb 300ért újonnan (varratom magamra) és utána ha 200ért elmegy, volt egy igazán szép ruhám 100ért)

2017. ápr. 20. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
El lehet adni, de csak olcsón. Ahogy itt írták előttem is, sokan megveszik szalonból meg varratják 150 ezerért, utána el akarják adni 120-ért. A legjobb, amikor a láthatóan Aliexpresses meg eBayes ruhát árulja annyiért, amennyiért újonnan, méretre lehet rendelni. Hülyének ne nézzenek már.
2017. ápr. 27. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!