Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek tőle, hogy a vendégek nem fogják jól érezni magukat az esküvőn. Ti ezt hogy oldottátok meg?
Figyelt kérdés
28 nap múlva lesz az esküvőnk, lassan kiütközik rajtam a pánik. Időközben meg hallom, ahogy mások mesélnek más esküvőkről, és tök soknál mondják, hogy "ú, hát az nagyon vacak volt", "jaj, az rém unalmas volt", "az xy esküvőjét én csak végtelen mennyiségű pálinkával bírtam ki, annyira xar volt". Na, én ezektől az utólagos megjegyzésektől rettegek nagyon.
Hogyan lehet olyan bulit csinálni, amin mindenki jól érzi magát?
Nem leszünk sokan, de az a sok az egy elég vegyes társaság. Olyan meghívottunk nincs, aki egyáltalán senkit se ismerne, erre odafigyeltünk, de azért mégis, sokfelől jönnek sokféle emberek.
Mit lehet tenni? A pánikot hogy győzzem le?
2017. ápr. 14. 14:01
11/11 anonim válasza:
Nem lehet olyan lagzit tartani, hogy MINDENKI meg legyen elégedve mindennel. Ha jó a kaja, pia, és a zene akkor aki akarja, az jól érzi magát, aki nem akarja az nem. Nem azt mondták a többiek se gondolom, hogy le kell sz.arni a vendégeket, de ha valaki nem képes jól érezni magát akkor én is szar.ok rá. Ha ezen pánikolsz és elrontod éltetek egyik legszebb napját akkor úgy kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!