Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti megtartanatok az esküvőt 6...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtartanatok az esküvőt 6 hónapos terhesen?

Figyelt kérdés
Mar van egy 1,5 éves kislanyunk, az esküvőt mar régóta terveztük, már a dátum is megvan, elkezdünk szervezni, de közben kiderült , hogy jön a kistesó. Mit tennétek a helyemben?

2017. ápr. 4. 13:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

Templomi esküvő? Tudom, hogy ma már szinte trendi nem követni ill. nem betartani a hagyományokat, én mondjuk pocakosan nem esküdnék templomban. Persze nem hívőként se.

Egyébként neked kell tudnod, hogy bevállalod-e terhesen az esküvőt vagy sem. Ha "csak" maga a papír lenne a fontos, akkor szerintem tartsatok egy kis polgári szertartást, aztán később jöhet a körítés is hozzá. Nem tudhatod, hogy fogod viselni a terhességet, én nem kockáztatnék.

2017. ápr. 5. 10:30
 12/21 anonim ***** válasza:
44%

Én is így voltam ezzel :) Először házasságkötés, és csak utána lehet szó ténylegesen gyerekvállalásról.

2017. ápr. 5. 10:31
 13/21 anonim ***** válasza:
28%

#10 en sem,megis elvaltunk...siman elhagyta a gyerekeit.Nem a papir tartja ossze a

csaladot.

2017. ápr. 5. 12:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 Ki állította az ellenkezőjét?
2017. ápr. 5. 12:17
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo,ha eddig tudtatok varni,en a helyedben eltolnam meg addig amig mindenfele nehezito korulmeny nelkul,onfeledten tudod elvezni az esemenyt es nem lennenek "korlataid".Ha meg nagyon szeretnetek a szertartast,akkor inkabb most pocak nelkul mennek be szuk csaladdal,buli meg majd baba utan.
2017. ápr. 5. 12:46
 16/21 anonim válasza:
24%

Nem.

És nem azért, mert hogy "templomban nem esküszünk nagy hassal", mint egyesek szerint itt. Hanem mert nekem van egy "álomesküvőm" és olyannak is szeretném majd a sajátunkat.:)

Plusz így lesz, ami motiváljon, hogy visszanyerd a terhesség előtti alakodat.

2017. ápr. 5. 17:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ilyenkor az egyház "házasságrendezés"-nek hívja. Van, aki később érez rá késztetést, hogy szentségi házasságban élhessen. Beszélj a pappal, hogy erről ő hogyan gondolkodik, ne legyen az, hogy végül döntesz róla, hogy szeretnéd és ő mondja azt, hogy nem.
2017. ápr. 6. 09:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Mi pl biztosan megvárjuk a pici születését, mert én így szeretném, párom meg rám hagyja. Ettől függetlenül ha szolidabb esküvő esetén vaaki máshogy dönt, nekem az sem furcsa, nem vagyunk egyformák.

Mi a hosszabb halasztást választottuk, mert ha terhesen nem szeretnék férjhez menni, akkor csecsemővel sem nyilván.

2017. ápr. 6. 18:37
 19/21 anonim ***** válasza:
57%
Én nem, mert eleve nem vállalnék házasságon kívül gyereket. Téged viszont ez láthatóan nem zavar, így nyugodtan lehet az eredeti időpontban.
2017. ápr. 6. 19:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Egy dolgot fontolnék csak meg: leszel-e elég teherbíró ahhoz, hogy végig bírd a bulit. Én annyit hánytam és aludtam, hogy nem bírtam volna. A barátnőm hét hónapos terhesen viszont augusztusban este hattól reggel hatig táncolt.

Én egyházközeli vagyok, voltam két pocakos egyházi esküvőn is. Nagyon fiatalok voltunk, a pár és a násznép is, és nagyra becsültük őket a döntésükért. A pap pedig áldást mondott a pocakban lévő babákra is. Gyönyörű,megható volt. Az egyház az életet ünnepli veletek.

Ha bírjátok, hajrá! Sok-sok boldogságot kívánok!

2017. ápr. 9. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!