Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtartanatok az esküvőt 6 hónapos terhesen?
Templomi esküvő? Tudom, hogy ma már szinte trendi nem követni ill. nem betartani a hagyományokat, én mondjuk pocakosan nem esküdnék templomban. Persze nem hívőként se.
Egyébként neked kell tudnod, hogy bevállalod-e terhesen az esküvőt vagy sem. Ha "csak" maga a papír lenne a fontos, akkor szerintem tartsatok egy kis polgári szertartást, aztán később jöhet a körítés is hozzá. Nem tudhatod, hogy fogod viselni a terhességet, én nem kockáztatnék.
Én is így voltam ezzel :) Először házasságkötés, és csak utána lehet szó ténylegesen gyerekvállalásról.
#10 en sem,megis elvaltunk...siman elhagyta a gyerekeit.Nem a papir tartja ossze a
csaladot.
Nem.
És nem azért, mert hogy "templomban nem esküszünk nagy hassal", mint egyesek szerint itt. Hanem mert nekem van egy "álomesküvőm" és olyannak is szeretném majd a sajátunkat.:)
Plusz így lesz, ami motiváljon, hogy visszanyerd a terhesség előtti alakodat.
Mi pl biztosan megvárjuk a pici születését, mert én így szeretném, párom meg rám hagyja. Ettől függetlenül ha szolidabb esküvő esetén vaaki máshogy dönt, nekem az sem furcsa, nem vagyunk egyformák.
Mi a hosszabb halasztást választottuk, mert ha terhesen nem szeretnék férjhez menni, akkor csecsemővel sem nyilván.
Egy dolgot fontolnék csak meg: leszel-e elég teherbíró ahhoz, hogy végig bírd a bulit. Én annyit hánytam és aludtam, hogy nem bírtam volna. A barátnőm hét hónapos terhesen viszont augusztusban este hattól reggel hatig táncolt.
Én egyházközeli vagyok, voltam két pocakos egyházi esküvőn is. Nagyon fiatalok voltunk, a pár és a násznép is, és nagyra becsültük őket a döntésükért. A pap pedig áldást mondott a pocakban lévő babákra is. Gyönyörű,megható volt. Az egyház az életet ünnepli veletek.
Ha bírjátok, hajrá! Sok-sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!