Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő. Bajban vagyok. (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő. Bajban vagyok. (? )

Figyelt kérdés

A barátom keresztapja nősül, a barátommal fél éve vagyunk együtt, és meg se kérdezték,hogy szeretnék-e menni az esküvőre, csak beírták a nevem az ülésrendbe, meghívót se kaptam, semmi, azt se tudják, hogy szívesen mennék-e, ráadásul azt sem tudom mikor lesz az esküvő!:S Szerintetek ez normális, hogy meg se kérdeznek? Mintha kötelező lenne ottlennem.

De itt van egy kis baj... nem vagyunk elvetve anyagilag, épp hogy kijövünk egy hónapba, és mivel a barátom zöld ingbe lesz, nekem is hozzá kell öltöznöm, és nekem nincs zöld kisestélyim, se más színű, ezért venni kéne, de hát nincs rá keret, nem tudom hogy oldhatom ezt meg, mert ha veszek a barátom fizet bele, de nekem az a 4-5 ezer forint az én részemre megterhelő lenne, + még cipő is kéne, esetleg tudnátok valami ötletet erre?

Meg ott lesz a mennyasszonyi tánc, ugye oda pénzt szoktak dobni abba a tartóba, és a barátőm anyukája 100.000 forintot ad, ebbe nekem is illene beleszállnom, ha már én is táncolok vele, és megvagyok hívva, de hát erre is kéne legalább 5-10.000 forint, de sajnos ezt sem tudom megoldani.Erre valami megoldás?

15 éves vagyok, a barátom 19.

2010. máj. 11. 17:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

2 hét múlva lessz a lakodalmam,az összes unokatesóm hozza a barátnőjét/barátját,van aki 16 éves.Nem várjuk el ,hogy pénzt adjon,te a családdal jössz,100 ezer ft bőven elég,amit ad a család,neked nem kell abba pénzt adnod.

Fekete szoknya vagy nadrág és egy csinos blúz megfelel.Más sem megy kisestélyiben.

2010. máj. 12. 17:46
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha nyáron lesz egy csinos nyári ruha egy normális elegánsabb szandállal vagy egy fekete elegáns nadrág egy olyan színházas-ünneplős-bulizós jellegű felsővel teljesen jó. Ne vegyél ezért ruhát. Én senkitől se várnám a koszorúslányon kívül, hogy külön ruhát vegyen az esküvőmre. És nem kell pénzt adnod se. 15 éves vagy, tehát még gyerek, a barátod szüleinek kell adnia. Az hogy nem kaptál meghívót nem baj, ha a barátod vagy a család kapott természetes, hogy mindenki vihet fejenként egy csatolt részt.
2010. máj. 14. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!