Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Álomesküvő probléma. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álomesküvő probléma. Van ötletetek?

Figyelt kérdés
Az én álomesküvőm egy erdős részen, természetben játszódik. Na már csak avval vagyok bajban, hogy erdőbe nem lehet (ha igen, hogyan?) esküvőt szervezni. Olyan helyszínekre lenne szükségem, ahol a vendéglátó létesítmény közelében van fás terület ahol az esketést le lehetne bonyolítani.

#erdő #helyszín #Álomesküvő
2017. márc. 19. 17:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Alcsúti arborétum. Tavaly voltam ott esküvőn, szerintem nagyon szép, hangulatos hely, rengeteg a fa, maga a szertartás meg egy kis "tisztáson" ment. Keress rá.
2017. márc. 19. 19:29
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

Szia,

Nekem a sívem csücske a fehérvárcsurgói kastély, nincs is messze és szép, erdős parkja van, egy tóval megspékelve, szuper romantikus :)

[link]

2017. márc. 19. 19:35
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

Túl sok Twilight-ot néztél, ugye? Ha kislányotok lesz majd Bellának híják? Irónia off, tudom, nem vagyok vicces.

Ha Pest megyében laksz egyszerű a dolgod. Itt a Dunakanyar, a Pesti oldalon meg a Börzsöny( a budain a Pilis, de szerintem -bár hazabeszélek- a Visegráddal átellenes oldal sokkalta gyönyörűbb, bár tény, hogy jó a fellegvárat bámulni a Duna-partról a reggeli kutyaséta közben-) Verőce, Kismaros (Öregmorgó étterem teszem azt és hívni anyakönyvvezetőt, gyakorlatilag épp sík terepen, de az erdő lábán van). Hajrá, sok boldogságot, ha gonoszkodtam is kicsit! :D

2017. márc. 20. 09:45
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek átfogjuk nézni a kapott ötleteket. :)
2017. márc. 20. 14:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Visegrád?

Nagyvillám étterem és környéke?

2017. márc. 20. 17:35
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez most aktuális, én találtam már szép helyszíneket, de nem a távolsággal vannak problémáim, a család egyik fele innen, a másik onnan :( így elég nehéz...

Nekem a Babérliget lett volna az etalon, de lenn van a viharba a Balaton alatt :(

Egyébként Szentendre, Rosinante éttermet nézd meg esetleg, de a Dunakanyar, Visegrád fele is vannak szép helyek.

2017. márc. 21. 09:10
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Kastélyhotel, a Mátrában van.
2017. márc. 21. 18:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez Kecskemét mellett a Nyíri erdőben van, gyakorlatilag az erdő közepén. Imádnivaló, romantikus, idilli😊

A saját esküvőnket itt tartottuk 2016 nyarán és tökéletes volt😊 azóta is sokszor felemlegetik a rokonaink, barátaink, hogy milyen jól tettük, hogy ezt a helyszínt választottuk...

2017. márc. 23. 06:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Gyere a Mátrába, Vadvirág Hotel****, ott dolgozom.:)))

Találtok szép erdős helyet.

Sok boldogságot kívánok! :)))

2017. márc. 23. 20:19
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. :)
2017. márc. 29. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!