Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álomesküvő probléma. Van ötletetek?
Szia,
Nekem a sívem csücske a fehérvárcsurgói kastély, nincs is messze és szép, erdős parkja van, egy tóval megspékelve, szuper romantikus :)
Túl sok Twilight-ot néztél, ugye? Ha kislányotok lesz majd Bellának híják? Irónia off, tudom, nem vagyok vicces.
Ha Pest megyében laksz egyszerű a dolgod. Itt a Dunakanyar, a Pesti oldalon meg a Börzsöny( a budain a Pilis, de szerintem -bár hazabeszélek- a Visegráddal átellenes oldal sokkalta gyönyörűbb, bár tény, hogy jó a fellegvárat bámulni a Duna-partról a reggeli kutyaséta közben-) Verőce, Kismaros (Öregmorgó étterem teszem azt és hívni anyakönyvvezetőt, gyakorlatilag épp sík terepen, de az erdő lábán van). Hajrá, sok boldogságot, ha gonoszkodtam is kicsit! :D
Visegrád?
Nagyvillám étterem és környéke?
Nekem is ez most aktuális, én találtam már szép helyszíneket, de nem a távolsággal vannak problémáim, a család egyik fele innen, a másik onnan :( így elég nehéz...
Nekem a Babérliget lett volna az etalon, de lenn van a viharba a Balaton alatt :(
Egyébként Szentendre, Rosinante éttermet nézd meg esetleg, de a Dunakanyar, Visegrád fele is vannak szép helyek.
Ez Kecskemét mellett a Nyíri erdőben van, gyakorlatilag az erdő közepén. Imádnivaló, romantikus, idilli😊
A saját esküvőnket itt tartottuk 2016 nyarán és tökéletes volt😊 azóta is sokszor felemlegetik a rokonaink, barátaink, hogy milyen jól tettük, hogy ezt a helyszínt választottuk...
Gyere a Mátrába, Vadvirág Hotel****, ott dolgozom.:)))
Találtok szép erdős helyet.
Sok boldogságot kívánok! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!