Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm esküvőjére szebb ruhában akarok menni mint ő, hogy mindenki engem nézzen, bosszúból. Túl nagy gonoszság lenne?
Ez nem barátság, "de minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak?"
Ő is keresztbe tett nekem - miért hagyjam annyiban? Hirtelen mindenki milyen békeszerető, persze, mindig csak tűrni kell a szemétséget, mintha nem lenne következménye, mi?
Istenem... nők... (*sóhajt)
"Hadd mondjam el ismerem a barátnőm ízlését és még akkor se engedné h kisminkeljék ha az élete múlik rajta."
-Pl. én is így vagyok ezzel. És akkor mi értéktelenebbek vagyunk? Mellesleg szerintem nem a sminktől lesz egy nő szép...
"Én egy sima, elegáns miniruhában messze túlszárnyalom. Esküvői ruhája, elég ronda lesz."
Lehet, de ez meg az ő dolga. Az ő esküvője. Ha ő egy farmerben és tornacsukában akar férjhez menni, akkor is ő lesz a menyasszony és róla és a vőlegényről szól ez az ünnep.
"És mindent bevetek h a képeken messze jobban nézzek ki mint ő."
Képzeld, nem a esküvői fotókról szól egy pár boldogsága és pláne nem a házasság sikere, de magyarázhatom itt neked, mert olyan sötét vagy, mint az éjszaka és úgysem fognád fel.
A többit meg már leírták előttem.
"de itt folyton a nyakán fogok lógni h mindenki össze tudjon minket hasonlítani. "
Senki nem fog senkit összehasonlítani, csak a beteg fantáziádban.
A menyasszony sem veled fog foglalkozni. Észre sem fog venni senki, max. a nyomulásd lesz szánalmas.
Láttam már ilyen esküvőt. Volt a menyasszony és a túlöltözött hülye p**csa.
Téged fognak nézni, hogy mennyire neveletlen és illetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!