Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Külföldi a jegyesem, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi a jegyesem, milyen programokat lehet csinálni az esküvő után, ahol mindkét család jól érzi magát?

Figyelt kérdés
20 meghívott van, sajnos nem érti egymást a két család. Lesz ebéd de utána nem tudom mit lehet csinálni, nem szeretnénk táncolós lagzit, csak estig lenne valami. Mivel lehet lekötni őket, h senki se unatkozzon?
2017. márc. 12. 17:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem az esküvődet szaroztam le, te észlény, hanem az ötletedet, mert az tényleg ratyi.

Én vacsorát csinálnék amúgy, vagy valami délutáni dolgot, mert a "nésznép" fele szét fogja magát unni 2 órán belül, és háromkor mindenki le fog lépni.

2017. márc. 14. 09:08
 12/17 A kérdező kommentje:
de miért kell ilyen agresszív stílusban beszélni? Komoylan nem értem, idejön valaki segítségért és ilyen stílusban kapja az ívet
2017. márc. 14. 16:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi is előtte állunk egy magyar-holland esküvőnek. Amit már most látok, hogy nem szerencsés dolog ilyen esetben háznál tartani az ebédet, mert a magyar vendégek -gondolom, akik amúgyis abban a házban élnek, otthon érzik majd magukat, a norvégok meg duplán vendégnek. Ez rettentő kínos a vendégnek is és a vendéglátónak is, mindenki meg lesz szeppenve, rosszabb esetben az itteniek érzékeltetik, hogy ők otthon vannak -láttm már ilyent. Ilyen esetben jobb az étterem, mert ott mindkét részről "vendégnek" érzik magukat. Az idő nagy részét lefoglalja az étkezés és a torta. Tényleg jó lenne, aki legalább angolul a nagyvonalakat közvetíti. Nagyon mutatós lenne nálatok is, hiszen ehhez nem kell sok nyelv, a lufiposta.

Az legalább egy órára lefoglalja a népet, és például búcsúzónak kiváló esemény lenne. Ahol eddig ilyent láttam és részt vettem benne, az volt a tapasztalatom, hogy összekovácsolta a népet. Viszont nagy előkészületet kíván és nem olcsó.

2017. márc. 14. 18:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Mi mindketten magyarok vagyunk, szóval csak azért írok mert nálunk 17 fő lesz és kerti, lagzi nélkül.

Időkapszulánk lesz, egy doboz, amit egyedileg készítettünk, a vendégeket meg megkérjük hogy írják le, szerintük mi lesz velünk 10 év múlva, hány gyerekünk lesz, hol fogunk lakni, stb. Utána lezárjuk.

Meglepetés kaparós sorsjegyet DIY fogunk csinálni, nyerni lehet vele majd egy kis apróságot, különlegesebb csokit. Ránk jellemző ábrák lesznek, amiket lekaparhatnak :)

Lesz még táncunk, igaz, hogy a násznép nem fog táncolni, mivel nagyon szűk család és nem is az a táncolós fajta senki, de mi ettől függetlenül táncolunk majd egyet. :)

A lufiposta is jó, amit előttem írtak, angol honlapokon láttam h van, aki pl óriás jengát bérel vagy bármilyen óriás társasjátékot és azzal játszik a násznép.

Ezek közül bármelyiket meg lehet valósítani nálatok is szerintem, persze kell valaki aki fordít.

2017. márc. 14. 19:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat!
2017. márc. 14. 20:52
 16/17 anonim ***** válasza:

És nem bunkó stílben nyomtam, de nem vagyok cukorkirálylány, sem hercegnő.

Ez van, kimondom, amit gondolok, ahogyan gondolom. :)

2017. márc. 15. 11:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Jó akkor maradjunk ennyiben. Pacsi
2017. márc. 15. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!