Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy nem változik a nevem esküvő után? Aki így döntött, megbánta?
Csak érdekelne mennyire vagyok egyedül ezzel :)
Én hezitáltam, leendő férjem viszont azt mondta ne vegyem fel, ez hülye szokás. Macerás lenne, mert külföldön élünk és nem is akarok feleslegesen lebetűzni egy több mint 10 betűs szót minden ügyintézéskor.
Mi 2 éve házasodtunk és én felvettem a férjem nevét de csak azért mert az övé rövidebb. Ráadásul nem európai és az én szakmámban ad egy kis segítséget ha multikulti az ember. Egyébként is jól hangzó neve van, tetszik, de ha hosszabb vagy olyan neve lett volna amivel a keresztnevem nem cseng jól akkor nem veszem fel.
De én eleve lecseréltem a vezetéknevem, kis pistáné és hasonlóktól a hideg ráz.
Mivel volt egy marha hosszú vezetéknevem és egy szintén hosszú keresztnevem így a kötőjeles megoldás sem jöhetett szóba. Szóval ez kizárásos alapon ment.
Ha te nem szeretnéd akkor ne vedd fel. Sokan nálunk nem teszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!