Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Retró tánczene esküvőn?
Mulatóst semmiképp se akarunk, mert a párom és én is rosszul vagyunk tőle. Nagyon modern zenét szintén nem, mert akkor az idősebb korosztály nem fogja jól érezni magát, ezért gondoltunk a retró tánczenére. Amik a 70, 80-as évekbe mentek a discóba. Olyan számokat akarunk, amiket mindenki ismer és szeret (magyart és külföldieket egyaránt). Végül is a többség a mi és a szüleink korosztályából lesz, és ahogy a szüleimet kérdezgettem, az ő fiatalkorukban már minden fiatal ilyen zenét zenét hallgatott.
Szerintetek milyen ötlet? Volt valakinek ilyen zene az esküvőjén? Milyen volt a hangulat?
nekem nem volt ilyen élményem esküvőn, de szerintem mindenki ezekre szeret a legjobban táncolni.
egy olyan esküvőn voltam, ahol a vendégeket kérték meg, hogy adják meg előre, mire szeretnének táncolni. ott én ilyesmiket adtam meg.
Háááát... A mulatóst felülmúlja, de azért elég rossz lenne, ha a Sláger FM szintjén mennének az elcsépelt 80-as évek zenéi úgymint:
Fájnöl kántdávn, itízahíró, ájemdötájgör, szekszbámb szekszbámb, váccnyú pusziket, lesbenállegycápa, kungfufájting, száruráj számuráj, a jóú meleg áfriká, ágádu du du, Mijelőtt víííígleg eeeemegyek, körbevesznek jóbarátok és rosszak, hájájá kokodzsámbó hájájééé (bár az már 90-es évek), Áj born in júeszéééééj, london nyújórk tokijóóó, bikicsunáj stb.
Azt nem lehetne, hogy minden vendég választ 2-2 számot és abból egy tracklist?
Szia,nekunk ugyanaz a zenekar jatszott az eskuvonkon,akiknek a bulijan 10evvel korabban osszejottunk.Tehat 2000ben is tancoltunk azokra a dalokra amikre 2010ben,nagyon jo hangulatu este volt,foleg h az idosebb korosztalynak is ismerosek voltak a dalok.
Ök a Szívtiproll (youtubeon googleben megtalalod),eleg vegyes a repertoarjuk,elozetesen atkuldtek egy kb 50-100dbos dalgyujtemenyt es a nasznep meg voksolt:)Azota uj enekesnojuk van,nekunk meg nem o enekelt.Hallgass bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!