Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Retró tánczene esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Retró tánczene esküvőn?

Figyelt kérdés

Mulatóst semmiképp se akarunk, mert a párom és én is rosszul vagyunk tőle. Nagyon modern zenét szintén nem, mert akkor az idősebb korosztály nem fogja jól érezni magát, ezért gondoltunk a retró tánczenére. Amik a 70, 80-as évekbe mentek a discóba. Olyan számokat akarunk, amiket mindenki ismer és szeret (magyart és külföldieket egyaránt). Végül is a többség a mi és a szüleink korosztályából lesz, és ahogy a szüleimet kérdezgettem, az ő fiatalkorukban már minden fiatal ilyen zenét zenét hallgatott.

Szerintetek milyen ötlet? Volt valakinek ilyen zene az esküvőjén? Milyen volt a hangulat?

2017. márc. 1. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem nem volt ilyen élményem esküvőn, de szerintem mindenki ezekre szeret a legjobban táncolni.

egy olyan esküvőn voltam, ahol a vendégeket kérték meg, hogy adják meg előre, mire szeretnének táncolni. ott én ilyesmiket adtam meg.

2017. márc. 1. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Hasonló volt nekünk, saját CD válogatást csináltunk, bár nem csak 70-80-as évek zenéiből, de hasonló volt az egész hangulata. Voltak olyan klasszikusok, csak néha modern átdolgozásban, mint a Sway, a Perhaps, perhaps, a Little Thing Called Love. Nem volt nagy létszámú esküvő, de szerintünk jól sikerült.
2017. márc. 1. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Jo, sokkal jobb mint a mulatos.
2017. márc. 1. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Háááát... A mulatóst felülmúlja, de azért elég rossz lenne, ha a Sláger FM szintjén mennének az elcsépelt 80-as évek zenéi úgymint:

Fájnöl kántdávn, itízahíró, ájemdötájgör, szekszbámb szekszbámb, váccnyú pusziket, lesbenállegycápa, kungfufájting, száruráj számuráj, a jóú meleg áfriká, ágádu du du, Mijelőtt víííígleg eeeemegyek, körbevesznek jóbarátok és rosszak, hájájá kokodzsámbó hájájééé (bár az már 90-es évek), Áj born in júeszéééééj, london nyújórk tokijóóó, bikicsunáj stb.

Azt nem lehetne, hogy minden vendég választ 2-2 számot és abból egy tracklist?

2017. márc. 1. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia,nekunk ugyanaz a zenekar jatszott az eskuvonkon,akiknek a bulijan 10evvel korabban osszejottunk.Tehat 2000ben is tancoltunk azokra a dalokra amikre 2010ben,nagyon jo hangulatu este volt,foleg h az idosebb korosztalynak is ismerosek voltak a dalok.

Ök a Szívtiproll (youtubeon googleben megtalalod),eleg vegyes a repertoarjuk,elozetesen atkuldtek egy kb 50-100dbos dalgyujtemenyt es a nasznep meg voksolt:)Azota uj enekesnojuk van,nekunk meg nem o enekelt.Hallgass bele.

2017. márc. 1. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szuper lesz. Ahogy észrevettem a vendégek legnagyobb részének bejön az ilyesmi. Persze így is úgy is lesznek olyanok akik húzogatják a szájukat mindenre.
2017. márc. 1. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk ilyen zene volt az esküvőnkön. Még azok is táncoltak, akikről sose gondoltam volna. És többen odajöttek külön a zeneválasztást, ill. a zenekarválasztást dícsérni.
2017. márc. 2. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!