Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn nem lesz élő zenekar, milyen típusú zenét szoktak ilyenkor játszani? Mulatós az ok, pl. Lagzi Lajcsi, de azonkívül? Társasági tánczene is szokott lenni?
Előző vagyok: pl.:
67-es úton
Akácos út
Alice
Arrive Derchi
Az légy aki vagy
Adj helyet magad mellett
Éjjel érkezem
Have you ever seen
Valaki mondja meg
Yesterday
Érzés
Féltelek
Játszom
Gyöngyhalász
Ha mégegyszer
Ho la mi amor
Homokóra
Honfoglalás
Húsz év múlva
Kék és narancssárga
Kell hogy várj
Kicsiny falum
Közeli helyeken
Let it be
Mindenkinek van egy álma
My heart will go on
Nem akarok boldog lenni
Nem segíthet más
Olasz
Őrült szerelem
Ott fogsz majd sírni
Sailing
Romantika
A csend hangjai
Sirályok Sírnak
Skandináv Éjszakák
Százezerszer
Szép nyári este
Szeres úgy is ha rossz vagyok
Szeretlek én
Tears In Heaven
Gondold át hogy milyen lesz a vendégek nagyrésze.milyen az ízlésük.Ha lesz több 50-60év körüli,akkor szerintem vigyetek nótákat is.Ők szeretnek az asztalnál ülve nótázni.Ez főleg a lagzi vége felé szokott kedvelt dolog lenni.
Mi a youtube-ről töltöttünk le rengeteg zenét.A vacsora alá inkább lassúbbakat.Viszont leginkább lagzis zene volt.Tudom ajánlani keress rá -Kovács Janika-ra.Nagyon jó zenét játszik,jó hangja van nagyon.Játszik lagzis zenét,játszik modernebbet lagzis hangszerelésben,játszik lagzisat modernebb hangszerelésben.játszik romazenét,van lassú száma is sok.Nekünk nagyon bejövős:)
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ, bőven miből szemezgetni :).
Csak a legszűkebb rokonság lesz jelen, kb. 65-70 lesz jelen a 80 meghívottból. Elenyésző a fiatalok száma, középkortól fölfele lesznek :). Mivel a lagzi több száz km-nyire lesz a lakhelyünktől, ezért a baráti társaságunknak majd külön rendezünk egy "utó-lagzi-buli"-t :).
A zenét a párunkkal válogatjuk, de minél többen mondanak véleményt, annál biztosabb a jó hangulat is :).
Maga a lagzi is "korán" 4-kor kezdődik, nem tervezzük másnap reggelig szólóra, de természetesen ha a hangulat jó és a násznép szórakozni akar, nem lesz akadálya. Ha csak a zene nem :). Ezért akarunk felkészülni.
Úgy gondoltuk, hogy vacsi alatt magyar operett dalok szólnak majd (pl. Csárdáskirálynő, stb) mérsékelt hangerővel, hogy ordítás nélkül is megértsék egymást a vendégek, aztán jöhet a buli. És itt akadtunk le. Úgyhogy köszi még egyszer, nagyon sokat segítettél.
Én ajánlottam a youtube-t.Mi még huszan sem voltunk,abból csak a szülők voltak az "idősebb" korosztály,egyébként 40ig bezárólag voltak.Ezeknek is egy része nem nagyon díjazta előtte a lagzis zenét,de mégis hajnali kettőig mulattunk.Visszanézve a videot,olyan volt mintha egy hatvan fős társaság mulatna,tehát valóban jó választás volt Kovács Janika és a többi lagzis zene.
Így,hogy nálatok pedig a fiatal lesz a kevés,méginkább tudom ajánlani.
Ha megnéztétek,megírnád,hogy tettszik-e?Kíváncsi vagyok,hogy végül tudtam-e segíteni:)
Nagyon bejön Kocsis Janika, már le is töltöttem jó néhány számát, eddig több mint 100 órányi hanganyag gyűlt össze, ezeket alaposan leszelektáljuk, hogy csak a java maradjon, de eddig még kevés "éneklős" nótát találtam :(.
Köszi a lehetőséget, küldöm az emailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!