Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki, ha nem zenekar szól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha nem zenekar szól?

Figyelt kérdés
Nagyon szép panorámás helyen, kiváló étteremben tartjuk majd az esküvőt, de zenekart nem igazán szeretnénk. Azért, mert bár jó a hangjuk egyeseknek, mégsem az igazi. Emellett elég drága és igazából senkit nem villanyozna fel, hogy néhány ismeretlen ember énekel. Olyan szerencsétlen tud lenni, amikor a zenekar erőlködik és a buli mégsem túl jó, persze ez nyilván a társaságon múlik. És nem is találtunk olyan zenekart, akik olyan számokat énekelnek, amiket mi szeretnék és mindig volt vmi kivetnivaló. Gáz, ha csinálnánk egy jó pár cd-t, de rendesen megszerkesztve és egy tényleg hozzáértő "hobbi-dj" :) kezelné a zenét. Természetesen lennének olyanok, amik a menyasszonytánchoz, a bulis részhez, a vacsorához stb... illik. Nem olyat szeretnénk, hogy egy kazit feldobunk és az pörög egész este egy 30 éves magnóból. Az tényleg gáz. Ki mit gondol? Elfutnátok egy ilyen esküvőről?
2011. febr. 15. 16:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
nem ciki, ha nektek ez a megoldás a jó akkor csak nyugodtan, ti döntésetek.
2011. febr. 15. 17:01
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem sokkal jobb, nekem sem kellene zenekar.
2011. febr. 15. 17:04
 3/18 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem nem ciki!! :))

Szerintem jobb megoldás ez így, mint a zenekar!! Legalább egész nap végig megy a zene...mert a zenekar az pihenőket tart, meg eszik meg ilyenek.

2011. febr. 15. 17:05
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem sem ciki, de legyen vki direkt arra, hogy figyelje milyen zenék mennek-egy "DJ". nehogy ne figyeljen rá senki, aztán vmi rosszul süljön el.
2011. febr. 15. 17:06
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
leírta a kérdező hogy lesz dj úgyhogy ne izgulj!
2011. febr. 15. 17:08
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
Nekünk is dj lesz, ugyanilyen megfontolásból :)
2011. febr. 15. 17:14
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

a zenekarnak néha pihenni kell,mert ugye nem robotok.Persze az nem járja ha óránként tart és sokat.

M

2011. febr. 15. 17:14
 8/18 anonim ***** válasza:
75%

Nem ciki. De a társaságtól is függ, hogy milyen lesz így a hangulat.

Engedd meg, hogy ajánljak neked valakit:

http://www.youtube.com/watch?v=6RToLY8qnus

Ő nagyon szépen énekel, nemcsak magyar nótát. De tudod az emberek többsége olyan, ha már meghallja egy kicsit a mulatóst , akkor ahhoz van kedve tovább. Ha érdekel valakit akkor írjon privátba. Ő általában egyedül zenél, de bandában is nagyon jó. Mind a két felállás megoldható.

2011. febr. 15. 17:15
 9/18 anonim ***** válasza:

mi élőzenét játszunk.örökzöldek,slágerek pl. hungária,neoton,republic,beatrice,bikini,edda,keringők,foxok.Szünetekben mindig megy cd-ről zene.menetet is vállalunk.

5 fiatal,korrekt és alacsony ár.ha érdekel írj privit

2011. febr. 15. 17:17
 10/18 A kérdező kommentje:
:D Igen, köszönöm, lesz Dj. Ő is egy ismerős, aki olyan volt eredetileg, hogy vagy rárakjuk a vacsoralistára, vagy nem. Nem tudtuk eldönteni, de így nem volna kérdés. Ő is, mint a fotós és a ceremóniamester is ismerős-barát, de mindegyik kap vacsorát, tehát része lesz a bulinak, de elsősorban dolgozni fognak. Egy kevéske pénzzel honoráljuk, de első, hogy teljesítsék a feladatot, tehát, ha kell, azonnal felálljanak az asztaltól és ne felesezzenek az össze vendéggel. Amúgy a zenészeknek is szokás rendes esküvői vacsit adni?? Nem emlékszem milyen volt, amikor olyan esküvőn voltam, hogy zenekar dalolászott. Csak arra emlékszem, hogy tényleg nem szólt végig, túl hangos volt és erőltetett. Szerintünk a vacsi alatt a lágy dallamok szépen szólnak.
2011. febr. 15. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!