Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha nem zenekar szól?
Figyelt kérdés
Nagyon szép panorámás helyen, kiváló étteremben tartjuk majd az esküvőt, de zenekart nem igazán szeretnénk. Azért, mert bár jó a hangjuk egyeseknek, mégsem az igazi. Emellett elég drága és igazából senkit nem villanyozna fel, hogy néhány ismeretlen ember énekel. Olyan szerencsétlen tud lenni, amikor a zenekar erőlködik és a buli mégsem túl jó, persze ez nyilván a társaságon múlik. És nem is találtunk olyan zenekart, akik olyan számokat énekelnek, amiket mi szeretnék és mindig volt vmi kivetnivaló. Gáz, ha csinálnánk egy jó pár cd-t, de rendesen megszerkesztve és egy tényleg hozzáértő "hobbi-dj" :) kezelné a zenét. Természetesen lennének olyanok, amik a menyasszonytánchoz, a bulis részhez, a vacsorához stb... illik. Nem olyat szeretnénk, hogy egy kazit feldobunk és az pörög egész este egy 30 éves magnóból. Az tényleg gáz. Ki mit gondol? Elfutnátok egy ilyen esküvőről?
csaj nélkül,ezenkívül repertoárban pl. strong enough,stb.
2011. febr. 15. 17:20
12/18 A kérdező kommentje:
Ja, és a dj alatt ne azt értsétek, hogy hamvai pg vagy legalábbis hasonló stílusú. 60 főből 20 lesz barát. másrészt mi sem vagyunk olyanok, hogy ereszd el a hajam legyen az esküvőnkön. nem nyálas vmit szeretnénk, nem is magyar mulatóst, de nem olyat, amitől a nagymamáink megpróbálnak elszaladni. Leginkább olyanok, amik hozzánk kapcsolódnak, ezért szeretnénk mi kiválasztani őket. Másrészt fontosnak tartjuk a kategóriákat.
2011. febr. 15. 17:24
13/18 anonim válasza:
Egyátalán nem ciki. Azt hiszem, ha nálunk esküvőre kerül a sor szintén nem lesz zenekar.
2011. febr. 15. 17:25
14/18 anonim válasza:
Dehogy ciki! A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat.
2011. febr. 15. 17:37
15/18 anonim válasza:
Nem ciki, lehet letölteni mindenféle zenét (csárdás, verbunk, keringők, polka, koló, rocky, slágerek pl. Neoton, Edda, Bikini; de ezeket egy zenekar is tudja,legalábbis amik felénk bálba, lagziba járnak, sőt a "lakodalmas" zenébe ezek mind beletartoznak nálam), szóval nem hiszem, hogy ez "baj" lenne.
De én is ajánlanék zenekart, az egyik Észak-Magyarországi, a másik pécsi.
Nem tudom az ország melyik részébe kellene, ha Dél-Dunántúl, akkor még tudnék ajánlani, csak szerintem azok a zenekarok túl messzire nem mennek.
2011. febr. 15. 17:48
16/18 anonim válasza:
Sztem cseppet sem ciki! Nálunk is hobby DJ lesz. Mondjuk ő összeállít mindenféle zenét amit kérünk, nem kell CDket irogatnunk. Nálunk a 100 fős társaságból 85-90 a velünk egykorú barát. Viszont 3 különböző zenei ízlésű társaság. :) Mi úgy éreztük nem is lenne más választásunk ha mindenkinek megfelelő zenét szeretnénk, de eszünkbe sem jutott egy szintetizátoros "zenekarral" kínlódni egész éjszaka.
2011. febr. 16. 16:52
17/18 anonim válasza:
A Progigyt léptessétek fel élőben, és hívjatok meg engem is.
2011. febr. 18. 08:19
18/18 A kérdező kommentje:
:D hát az sem lenne rossz, de talán nem most! de azért köszi, hidd el, hallgatjuk eleget
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!