Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit változtatnál utólag az esküvődön?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A legnagyobb tanulság, hogy válasszunk mást vagy inkább senkit :-)
Várnám még a továbbiakat. Ilyenekre (is) gondoltam, hogy lenne / nem lenne vőfény / ceremóniamester, menyasszonytánc, sok vendég, kevés vendég, szabadtér, stb.
Köszönöm
21:00 nem tudsz elég okos lenni! Hiába csináltam úgy, hogy ne tudjanak átverni, csak sikerült a k.rva anyjukat. Példa:
Kifizettem a teljes italfogyasztást, hogy utólag az elszámolással ne legyen gond, így mindenki annyit iszik, amennyit akar. Csak éppen nem hozták ki az italokat. Volt olyan vendég, aki már 30 perce várt az italára. Tehát megoldják ne aggódj.
hát lassan én is azt mondom h mást kellett volna választani, vagy senkit ahogy sokan mondják itt, mer úgy néz ki elkényelmesedik az ember az esküvő után az addig egy hajtó erő, de utána mintha meg se történt volna. nem sok minden változott az esküvő óta a kapcsolatunkban.
de amúgy azt a napot én is megélném még egyszer
én semmin nem változtatnék,csak újraélném az egészet.az idő csodás volt,se túl meleg,se túl hideg.3 vágyam teljesült amit már kislány korom óta akartam ha lesz valaha esküvőm:
1-fehér ruha
2-anyukám fátylába esküdni
3-apu kísérjen az oltárhoz
és a grátisz.nagyon tetszett mindig is a szabadba lévő polgári,hát az is megvolt.minden ugy volt tökéletes ahogy volt.kicsi,meghitt,családias,de mégis csodás.
igaz én még csak 1 hete és 2 napja vagyok asszony,de már több mint 6 éve együtt élünk,és egy kisfiunk is van.
SEMMIT, annyira harmonikus volt
ha vissza lehetne tekerni az idő kerekét, újra átélném azt a napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!