Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házzasságkötés külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házzasságkötés külföldi állampolárral?

Figyelt kérdés
Én magyar állampolgár vagyok a kedvesem pedig szerb.. Mit kell tennünk hogy összeházasodhassunk?? Milyen papirok kellenek....
2010. máj. 8. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Már több ilyen kérdés is volt nézd meg azokat, hátha frissebb infók vannak. 5 éve nekünk a következők kellettek:

A páromnak:

-születési anyakönyvi kivonat

-egy hivatalos irat arról, hogy a szerb törvények szerint házasságot köthet magyar állampolgárral

-hivatalos irat arról, hogy nem nős

-érvényes útlevél

Nekem:

-érvényes iratok

-anyakönyvi kivonat

-hivatalos irat, arról, hogy hajadon vagy.

De az anyakönyvi hivatalban megmondják pontosan, hogy mire van szükségetek, mert ez a dolguk.

2010. máj. 8. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

A Fidesz az első parlamenti ülésen benyútja a kettős állampolgársági törvényt.

Azaz ha elfogadják, már semmi más nem kell szerintem hozzá mint egy itthon élőnek. Már ha a kedvesed beszél magyarul ( azaz Trianonkor leszakadt kint élő magyar, mert olyankor már felmenőkkel rendelkezik az illető és az alapjába megadja az államplgárságot már ha alig beszél az illető magyarul ha jól tudom.

Ha nem ez a szitu, akkor sajnos sokkal több a procudeúra. Sok sikert!

17/F

2010. máj. 8. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
20:51: é nazért még ezt nem kezelném rényként. Főleg, hogy a legutóbbi nyilatkozat alapján a kettős állampolgárság nem jelent mást, mint hogy amagyar nemzetiségű emberek gyorsabban kapnak majd állampolgárságot. Viszont még a részleteit is ki kell dolgozni ennek.
2010. máj. 8. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Már most is gyorsan kapunk:)Lakcím, 1évig 1munkahely, nem min-ra bejelentve és szülők, nagyszülők papírjai(bizonyíték, hogy magyar nemzetiségű vagy).Más nem kell!
2010. máj. 9. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!