Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyit ér egy esküvő?
Most tervezzük az esküvőnket és nem igazán tudjuk eldönteni, hogy megérné-e nekünk 1 napra 1-2-3 milliót elkölteni. Természetesen nem azt várom, hogy helyettünk bárki is döntsön, de azért elgondolkoztatott ez a téma és kíváncsi lennék, hogy másnak mennyit ért? Elég volt nektek pár tízezres polgári kéttanús vagy kis létszámú párszázezres avagy megérte-e szerintetek (nem anyagilag, érzelmileg) a nagy milliós? Akinek még nem volt esküvője az hogy gondolja?
Hozzátenném, hogy pénzt nem vagyunk hajlandóak elfogadni a saját bulinkra senkitől szóval nem "visszatérülős" lesz, értsd nincs ajándékpénz.
Én nagyon szeretnék esküvőt, nekem fontos, pedig egyébként nem vagyok konzervatív típus.
De milliókat elköltenék rá? Háát, hacsak addig nem nyerek az ötös lottón, akkor nem hiszem. Már egy millió forintot is rengetegnek tartom, nem kettőt, hármat. Inkább az önálló életre fordítanám. Egy picike esküvő is lehet szép, kis családias bulival.
max 2 milliót, mert annyi tutira visszajönne
de lehet, hogy családdal lesz polgári ésvacsora, aztán a pénzt meg inkább elutazgatjuk :) az nagyobb élmény, mint egy este.
én amúgy elvárom, hogy hozzanak, hisz mi is vittünk mindenkinek. meg azért nem keresünk havi egy millát, hogy csak úgy két három millát elbulizgassunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!