Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek mennyit ér egy esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyit ér egy esküvő?

Figyelt kérdés

Most tervezzük az esküvőnket és nem igazán tudjuk eldönteni, hogy megérné-e nekünk 1 napra 1-2-3 milliót elkölteni. Természetesen nem azt várom, hogy helyettünk bárki is döntsön, de azért elgondolkoztatott ez a téma és kíváncsi lennék, hogy másnak mennyit ért? Elég volt nektek pár tízezres polgári kéttanús vagy kis létszámú párszázezres avagy megérte-e szerintetek (nem anyagilag, érzelmileg) a nagy milliós? Akinek még nem volt esküvője az hogy gondolja?

Hozzátenném, hogy pénzt nem vagyunk hajlandóak elfogadni a saját bulinkra senkitől szóval nem "visszatérülős" lesz, értsd nincs ajándékpénz.

2017. febr. 17. 16:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

#2: Egy átlagos 80-100 fős esküvő 2M Ft ha ésszel szervezed.

Nekünk 1,8M Ft volt, 74 főre 2015-ben, vidéki megyeszékhelyen.

2017. febr. 17. 17:14
 12/23 anonim ***** válasza:
61%

Kizárólag akkor költenék 4 milliót egy esküvőre, ha még legalább 100 van a számlámon.

Inkább elmennék valami egzotikus nászútra.

2017. febr. 17. 17:24
 13/23 anonim ***** válasza:
55%

Nekünk nem volt nagy esküvőnk, de a végére elég drágára sikerült.

(mondjuk anyósomék ragaszkodtak a drága étteremhez, így csak a kaja, 70 főre 1,2 millába került, pedig egyáltalán nem volt puccos)

Mi nem számoltunk össz költségvetést, csak meghúztuk minden szolgáltatónál a határt, hogy max mennyit költünk rá. Nem bánom, hogy azt választottam amit, jó kis nap volt (bár én kislányként sem álmodoztam puccos lagziról, és most is tudtam, hogy nem ez életem legfontosabb napja)

Jó tanács: sokat spórolhattok, ha időben elkezditek szervezni. Jobb szolgáltatókat találtok (minőségibb munka, kevesebb ár). Sok ötletet megvalósíthattok magatok és nem kell érte pénzt adni.

Én csak azt bánom, hogy nem kezdtünk neki előbb a szervezésnek, mert így utólag sok mindent máshogy csinálnék.

2017. febr. 17. 17:36
 14/23 anonim ***** válasza:
33%

De honnan szedsz annyi embert? :D Nem hiszem, hogy olyan sokan lennének igazán fontosak az életedben, akik nélkül nem lenne ugyanolyan...

2017. febr. 17. 17:38
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindegyik nagyon hasznos volt, kérlek ne pontozzátok le egymást csak azért, mert ti nem értetek egyet a véleménnyel :)

Nekem a kéttanús lenne a kedvencem, nem szívesen költenék egy bulira ennyit. Ettől függetlenül beleférne a költségvetésbe, de inkább másra , hasznosabbra fordítanám. A párom viszont szeretne egy kis családos-barátos esküvőt ami, ahogy számoltuk 35 főre 1millió körül jönne ki minőségi szolgáltatókkal (az olcsó spórolós kaját-zenét nem igazán preferáljuk és sajna nem vidéken élünk). Mint írtam beleférne, de nem tudom megérné-e az élmény. Még gondolkodunk :)

Pénzt semmiképp nem fogadunk el rá, mi nagyon gáznak tartjuk, aki másokkal "fizetteti ki" az esküvőt, legyen az család vagy vendég. És vendégként sem szeretjük igazán, ha "mi fizetjük". De ez csak a mi véleményünk, nem szeretném ha bárki is személyeskedésnek venné.

2017. febr. 17. 18:00
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem érné meg a több milliós esküvő, sajnálom a pénzt egy napra, még akkor is, ha ilyen egyszer van az életben. Eleve 30-40 főnél nem nagyon szeretnék többet meghívni.
2017. febr. 17. 18:03
 17/23 anonim ***** válasza:
Pár százezret maximum egy szebb ruhára, kajára meg tortára. Több nagy esküvőn voltam, ebben volt tipikus falusi lagzi és modernebb is, és nagyon messze áll tőlem ez a fajta cirkusz, szóval nemcsak hogy nem vernék el rá milliókat, de akkor sem szervezném így, ha azt a kétmillát nekem fizetnék :D
2017. febr. 17. 18:16
 18/23 anonim ***** válasza:
76%

Mi 600.000 Ft-ot szántunk rá.

Ennyiből ki is hoztuk, nem akartunk nagy esküvőt... sértődés volt is belőle rendesen.

De, úgy gondoltuk, hogy ez a mi napunk és legyen olyan, amilyennek szeretnénk.

Aki számunkra fontos volt ott volt és olyan helyszínen és templomban, ahol mi szerettük volna. Egy kisebb vacsorával.

2017. febr. 17. 19:10
 19/23 anonim ***** válasza:
#14: Mindkét félnek vannak szülei, nagyszülei, a szülőknek két-két testvére akiknek szintén van párja és két-két gyereke(unokatestvérek), és mindkét félnek van két-két testvére akiknek szintén van párja és egy-egy gyereke. Most tartunk kb. ötven főnél és még nem hívtál meg senkit a távolabbi családból és pláne nem a barátaid közül akiknek szintén lehet párja, gyereke, ahogy az unokatestvéreknek is és egy esküvő bizony pàros sztori. Baromigyoraan megvan a száz fő. ;)
2017. febr. 17. 21:02
 20/23 anonim ***** válasza:

En soha nem koltenek sok penzt az eskuvomre pedig en no vagyok. Vicc az a cirkusz amit muvelni tudnak sokan, kozben meg orrba szajba csaljak a masikat ( tudok olyan hazassagrol ami emiatt egy evig mukodott.. :) )

Mi a parommal visszafogott eskuvot szeretnenk, fent maradunk amig jol esik, ejjel meg ledolunk aludni, indulas haza, nem reggelig mulatni.

Nekem ugy lenne a legjobb ha templom meg papirozas, fotozas utan lenne egy kis kaja, egy kis ivas (nem vagyunk tancolosak szval egy kis mulatas), utana szepen elvonulnak haza. Lehet sok penzt ertelmesebb dologra is kolteni, lakas, butorozas, vagy csak felretenni a jovore. De en szivesebben koltenem el egy full extras naszutra egy egzotikus szigeten, kettesben a szerelmemmel, minimalis eskuvo es eskuvoi kaja utan. Akinek nem tetszik az nem jon el, mi vagyunk a fontosak azon a napon.. :)

2017. febr. 17. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!