Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megsertodnetek?
Egy nagyon Jo baratnomnek juniusban lesz AZ eskuvoje. Nagyon szeretnenk elmenni...de tobb sebbol verzik a tortenet...
A legnagyobb aggodalmam, hogy marcius vegen aprilisban szulok es nem tudom meg hogy alakul AZ eltunk pici babaval...mennyire birja majd AZ utazast. Ugyanis Magyarorszagtol 1000 km-re koltoztek AZ elmult evben (mondjuk szamomra erthetetlen miert Ott lesz a lagzi, mikor Minden baratjuk es mindkettojuk csaladja irt van). Szoval tegnap megirtam neki hogu szeretnenk menni de ilyen pici babaval egyelore nem tudom biztosra igerni. Azota nem irt semmit...
A Masik gondom hogy nagyon sokba kerul AZ ut...plussz elozo igeretukkel ellentetben a szallast sem fizetik (korabban ezt igertek) kettonknek also hangon 30 e.
Tenyleg mennek szivesen, de megertenetek ha megsem tudnank elmenni? Nen tudom MIT mondhatnek neki..
Ha tényleg jó barát, akkor nem sértődik meg.
Gondolom, nem ti lesztek az egyetlenek, akik nem tudják vállalni a költségeket, és egy nőnek igenis meg kell értenie, hogy babával nem oda és akkor utazol, ahogy kedved tartja.
Lehet, csak a szervezkedés miatt van nagyon lefoglalva, azért nem válaszolt még. Ha meg a face-n írtad, ott van mindenféle bonyodalom.
Pedig jó buli lenne biztos, nyilván nem ezért Magyarországon rendezik, gondolom ennél jobb helyen lesz(hacsak nem a tajgán, 1000km az is)
Aztán lehet, a szállás dolog miatt esett gondolkodóba, hogy felrúgták az ígéretüket. És inkább hallgat.
Aki nem teljesen infantilis, az megérti, hogy nektek most ez valódi akadályokba ütközik és még ha szomorú is egy kicsit, nem sértődik meg és megérti.
1000 km-t utazni pici babával egy lagzi miatt elég nagy overkill szerintem is, én sem mennék.
Amúgy borzalmasan írsz, fájt végigolvasni. Kapd össze magad, üázz!
Szerintem latszik hogy nem helyesirasi gondjaim vannak...a telefonom javit igy...esetenkent. Elnezest erte.
Koszi a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!