Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 fő, hotel, hegytető, hó?
Sziasztok! Jött egy ilyen ötletünk, hogy december közepén szeretnénk esküvőt. Aztán meg az, hogy mennyire jó lenne már egy olyan sípálya közelében, ahol már decemberben is hóágyúznak.
Na most, mindezzel kapcsolatban két problémám merült fel:
a, Nem ismerem az összes decemberben is működő sípályát (Kékes, Eplény megvan, de hogy ezen felül létezik még bármi, arról semmit sem találtam).
b, Az internet sűrű dzsungelében nem sikerült rászűrnöm befogadóképességre, helyre és árra egyszerre.
No, ezért szeretném kipróbálni a ti tapasztalataitokat, hátha hatékonyabb keresőnek bizonyul.
Köszönöm a segítséget!
Visegrádon is van egy hóágyúzható sípálya.
Viszont a hóágyúzásnak semmi köze a dátumhoz, plusz 6 fokban teljesen értelmetlen. Ugyanúgy időjárásfüggő, mint a valódi hó.
Kb az idei szezonig éveken keresztül nem volt olyan hideg hogy lehetett volna hóágyúzni decemberben....
Szóval ez nagyon kiszámíthatatlan.
A másik a vendéglátó egység hiánya. Fent nincs semmi ahová 100 fő befèr.
Talán lejjebb, Mátraházán nézzél szét.
Nemrég olvastam erről egy lakodalmas zenekar blogját, és az egyik fő tanács volt, hogy ne szervezz erre az időszakra.
1. megfagysz te is és a vendégek is. Különösen azok, akik dohányoznak. A gyerekek megfáznak, elcsúsznak. A leizzadt vendégekre ablakot nyitni nem jó.
2. Decemberben se idő, se kedv nem lesz elmenni. Mindenki tartalékolja a pénzét és a jókedvét is a karácsonyra.
3. Ha rossz idő van, nagyon nehéz felmászni a hegytetőre. Ugyanez igaz a zenészekre, a tortát-sütit, akármit szállító teherautókra, és a személyzetre is.
Ha én lagzira mennék, nem érdekelne (főleg mikor már sötét este van), hogy van-e kint hó vagy nem. A fiatal pár érdekelne. Én átgondolnám. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!