Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagban milyen árakban van egy esküvői fotó-videó csomag?
Fotósa válogatja, de nekünk 190 körül volt a vége, mi elégedettek voltunk a fotóssal, a videóssal kicsit kevésbé, de nem bántuk meg, hogy őket választottuk.
Neten, nézz szét, rengeteg ajánlat és akció is van, de választásnál, mindig nézd meg a referenciáikat és a munkáikat is és, ha van lehetőség találkozz vele személyesen, mivel, ha szimpatikus, akkor a fotózás is jobb hangulatban telik.
300 ezer reális ár.
De elég változó, mert van 150-ért (az mondjuk olyan is), meg van 600-ért is, ami viszont sok esetben nem olyan jó, mint amennyibe kerül.
Nekünk 2 fotós, 1 videós +jegyes fotózás összesen 280 ezer lesz.
Nálunk csak 2 fotós volt, 210 ezerért. Ezt akkor egy kicsit soknak találtam, de szerintem a minőségi képekért megért ennyit.
Kaptunk mindenféle ajánlatot. Volt aki 80 ezerért megcsinálta volna, de a referenciaképek szörnyűek voltak és olyan is, aki 600 ezret kért 8 óra munkáért + egy éjszakát fizessünk neki meg a párjának egy általa választott szállodában(mert az általunk biztosított 4* hotel nem lett volna neki elég jó) + az egyéb költségek, tehát valahol 800 ezernél állt volna meg a számláló.
Ez csak rajtatok múlik, hogy milyen minőséget szeretnétek, illetve milyen mély a pénztárcátok.
fotós nekünk 200 lesz
videós is kb 200ért jönne, az még nem biztos, hogy lesz
Nálunk a videós 60.000ft (ezt nászajándékba kapjuk) a fotós pedig szintén 60.000ft-ért vállalta.
De tudok nagyon jó fotóst is, aki 120.000ft-ért vállalta a barátnőmék fotózását, úgy, hogy az esküvőn, lagzin végig fotózott, ebben az árban benne volt az elszállásolás szombat éjjelre, a fuvarköltség és ők utólag, vasárnap csinálták meg a kreatív fotózást. A fotós egyébként budapesti, ez az esküvő pedig Debrecenben volt.
Mi is őt szerettük volna felkérni, de már nem volt szabad időpontja...
Szóval szerintem igen is sok a 300.000ft +
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!