Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Átlagban milyen árakban van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagban milyen árakban van egy esküvői fotó-videó csomag?

Figyelt kérdés
Ezt a kombinált csomagot átlagban 300 ezer és afelett ajánlották nekünk több helyen. Ennyit, ha volna rá, se akarnék kiadni. Nálatok mennyi volt? Vagy csak mi éltünk álomvilágban az árak tekintetében?
2017. febr. 6. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Fotósa válogatja, de nekünk 190 körül volt a vége, mi elégedettek voltunk a fotóssal, a videóssal kicsit kevésbé, de nem bántuk meg, hogy őket választottuk.

Neten, nézz szét, rengeteg ajánlat és akció is van, de választásnál, mindig nézd meg a referenciáikat és a munkáikat is és, ha van lehetőség találkozz vele személyesen, mivel, ha szimpatikus, akkor a fotózás is jobb hangulatban telik.

2017. febr. 6. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:

300 ezer reális ár.

De elég változó, mert van 150-ért (az mondjuk olyan is), meg van 600-ért is, ami viszont sok esetben nem olyan jó, mint amennyibe kerül.

Nekünk 2 fotós, 1 videós +jegyes fotózás összesen 280 ezer lesz.

2017. febr. 6. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk 180 lesz a fotó-videó együtt (plusz majd hozzá az album meg CD meg hasonlók), a referenciáik alapján jók lesznek. De szerintem a 300 ezer elég reális ár, én is megörültem, hogy végül találtam egy olcsóbb párost, mert a legtöbben tényleg ennyiért vállalják.
2017. febr. 6. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Nálunk csak 2 fotós volt, 210 ezerért. Ezt akkor egy kicsit soknak találtam, de szerintem a minőségi képekért megért ennyit.

Kaptunk mindenféle ajánlatot. Volt aki 80 ezerért megcsinálta volna, de a referenciaképek szörnyűek voltak és olyan is, aki 600 ezret kért 8 óra munkáért + egy éjszakát fizessünk neki meg a párjának egy általa választott szállodában(mert az általunk biztosított 4* hotel nem lett volna neki elég jó) + az egyéb költségek, tehát valahol 800 ezernél állt volna meg a számláló.

Ez csak rajtatok múlik, hogy milyen minőséget szeretnétek, illetve milyen mély a pénztárcátok.

2017. febr. 6. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:

fotós nekünk 200 lesz

videós is kb 200ért jönne, az még nem biztos, hogy lesz

2017. febr. 6. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

Nálunk a videós 60.000ft (ezt nászajándékba kapjuk) a fotós pedig szintén 60.000ft-ért vállalta.

De tudok nagyon jó fotóst is, aki 120.000ft-ért vállalta a barátnőmék fotózását, úgy, hogy az esküvőn, lagzin végig fotózott, ebben az árban benne volt az elszállásolás szombat éjjelre, a fuvarköltség és ők utólag, vasárnap csinálták meg a kreatív fotózást. A fotós egyébként budapesti, ez az esküvő pedig Debrecenben volt.

Mi is őt szerettük volna felkérni, de már nem volt szabad időpontja...

Szóval szerintem igen is sok a 300.000ft +

2017. febr. 6. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Ennyit ha volna se adnal... akkor tehat keressen kevesebbet mint egy abc elado... kiraly es "jogos" keres 😂
2017. febr. 6. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:
125 e volt a fotós, és 180 a videós.
2017. febr. 7. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
60eért valszeg olyan is, 150től kezdődik ami minőség
2017. febr. 7. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!