Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 200-300ezerből ki lehet hozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

200-300ezerből ki lehet hozni egy kb 30fős esküvőt?

Figyelt kérdés
Ruha, étterem, szertartással, úgy, hogy a polgári szertartás az étterem udvarán lenne.
2017. jan. 8. 11:52
 1/9 Noblesse Oblige ***** válasza:

Igen, de főként attól függ hol.

Pl van ahol 30 ezer az, hogy díszteremben összeadnak. Anyám talált olyan települést, ahol díszteremben 0Ftért megvolt a szertartás.

2017. jan. 8. 11:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Debrecen, illetve annak környéke lenne
2017. jan. 8. 12:07
 3/9 Noblesse Oblige ***** válasza:

Debrecen az olyan távol esik tőlem, hogy még sosem jártam ott. Kérni kell árajánlatot. És lehetőleg 1-1,5 évvel az esküvő előtt. Én a Dunántúlon élek és itt hatalmas biznisz az esküvő. Ahol én dolgoztam ott csak az étterem került ennyibe.

Viszont voltam olyan esküvőn is, ahol besegítettek a menyasszonynak és pl meghívok étterem díszítés az saját munka volt. És kijött elég olcsón.

Szóval a nagy nap előtt 1-1,5 évvel már el kell kezdeni a tervezést. Különben helyet is nehezen találsz.

2017. jan. 8. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekunk 15fos volt kb 350e fotozassal,ruhaval es etteremmel egyutt.
2017. jan. 8. 13:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy még mit akartok pluszban (fotós és társai). Szerintem nagyon neccesen, ha valami nagyon olcsó helyet fogtok ki, pláne egy nagyvárosban.

Az étterem 7-8 ezer forintnál indulnak fejenként. Ha nagyon optimista vagyok, akkor legyen 8 ezer piával együtt, ez már majdnem kimeríti a 300 ezres keretet (240 ezer). A külső szertartás gyakran fizetős, de vegyük azt, hogy most ingyenes. Ruhát, ha nem egy egyszerű fehér alkalmit veszek, akkor használtan is 30-40 körül indulnak. A férjnek hasonló árban vannak, bár elő lehet venni az érettségi öltönyt is. Szóval lehet, ha tényleg _kizárólag_ ezek kellenek, és sikerül helyet találni hozzá, de az étterem az általában húzós.

2017. jan. 8. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha csak egy ebéd vagy vacsora van a szertartás után, akkor talán. Amúgy kizárt. Egy esküvői menü 7 ezertől indul.
2017. jan. 8. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez több mindentől függ. Úgy mint milyen ruha? Milyen étterem? (puccos, vagy egy egyébként névtelen, de ahol jó a kaja), adott-e a dekoráció, vagy sajátot csináltok, ez ugye szintén pénz.

Nekünk 17 fős, polgári szertartásos esküvőnk volt, egy sima éttermi ebéddel, majd tortákkal. Nem került 95 ezer forintba sem. A kaját mindenki dícsérte. (mindenki azt választott amit akart) Igaz, nem volt habos-babos ruhám, nem tartottam fontosnak, illetve az étterem alapból fel volt díszítve, mivel karácsony előtt házasodtunk.

2017. jan. 11. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. jan. 11. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. jan. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!