Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek megbánom később a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megbánom később a szűk körű esküvőt?

Figyelt kérdés

Mindig nagy esküvőről, vőfélyről, menyasszonytáncról stb álmodtam... DE! hogy már itt állok a szervezésnél rájöttem, hogy egyrészt utálok középpontban lenni, visszahúzódó személyiség vagyok, kettő nem biztos, hogy olyan rokonokat meg akarok hívni akit "illik" de csak évi 1x találkozunk, és akkor is csak köszönünk.

Szerintetek megbánom, hogy kimarad a "nagy buli" és csak vacsora lenne a közvetlen családdal?

Egyszerűen nem tudom eldönteni. Nem pénzkérdés.

2016. okt. 3. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bántam meg. Mindenki ott volt, aki számít. Csodás képek születtek.

Újra így csinálnám.

2016. okt. 3. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem hiszem. Nagy bulit kesobb is tarthatsz, ha akarsz.
2016. okt. 3. 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
20%
Erre csak egy kérdéssel tudok válaszolni: Nem ismerünk és a jövőbe sem látunk, akkor szerinted mégis honnan tudjuk, hogy mit fogsz megbánni, és mit nem?
2016. okt. 3. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Egy jó tanácsot tudok! Ne házasodj meg.
2016. okt. 3. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:
12%

A házasságot fogod megbánni, így van :

Na de mindenki a saját életéből tanul :)és hát a sok rossz mellé sok jót is mérnek általában.

2016. okt. 3. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha màr itt is rákérdeztél, Te is tudod a választ;)

Egyszer van ilyen az életben. Ha tényleg nem kötnek az anyagiak, akkor olyat csinálj amilyet szeretnél.

2016. okt. 3. 20:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Több ismerôs csinált szûk körû esküvôt elsô körben, aztán késôbb nagyobb lagzit. Ne csinálj ebbôl ügyet, ha úgy érzed, késôbb is tarthatsz egy lakodalmat.
2016. okt. 3. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:
nagyobb lagzi mellett vagyok. Mi inkább a barátokat reszesitettük előnyben és a szűk család volt meghivva. 60an voltunk.
2016. okt. 3. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Én azt bántam meg, hogy nagy lagzit csináltunk. Egyrészt akik a legfontosabbak voltak, nem tudtak eljönni, de ez csak aznap derült ki.

És hát egy-két év múlva már nagyon jól jött volna az a pénz, amit ráköltöttünk az otthonunk felújításához...

Ha elölről kezdhetném, csakis szűk körű esküvőm lenne.

2016. okt. 4. 11:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekünk szűk körű esküvőnk volt és nem bántam meg, de ez én vagyok. Mondjuk én sosem álmodoztam nagy esküvőről.
2016. okt. 4. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!