Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbánom később a szűk körű esküvőt?
Mindig nagy esküvőről, vőfélyről, menyasszonytáncról stb álmodtam... DE! hogy már itt állok a szervezésnél rájöttem, hogy egyrészt utálok középpontban lenni, visszahúzódó személyiség vagyok, kettő nem biztos, hogy olyan rokonokat meg akarok hívni akit "illik" de csak évi 1x találkozunk, és akkor is csak köszönünk.
Szerintetek megbánom, hogy kimarad a "nagy buli" és csak vacsora lenne a közvetlen családdal?
Egyszerűen nem tudom eldönteni. Nem pénzkérdés.
Én nem bántam meg. Mindenki ott volt, aki számít. Csodás képek születtek.
Újra így csinálnám.
A házasságot fogod megbánni, így van :
Na de mindenki a saját életéből tanul :)és hát a sok rossz mellé sok jót is mérnek általában.
Szerintem ha màr itt is rákérdeztél, Te is tudod a választ;)
Egyszer van ilyen az életben. Ha tényleg nem kötnek az anyagiak, akkor olyat csinálj amilyet szeretnél.
Én azt bántam meg, hogy nagy lagzit csináltunk. Egyrészt akik a legfontosabbak voltak, nem tudtak eljönni, de ez csak aznap derült ki.
És hát egy-két év múlva már nagyon jól jött volna az a pénz, amit ráköltöttünk az otthonunk felújításához...
Ha elölről kezdhetném, csakis szűk körű esküvőm lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!