Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen alkaton rosszul áll a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen alkaton rosszul áll a sellő fazon?

Figyelt kérdés

Ne a ruhát nézzétek, tudom hogy borzalmas és nem is menyasszonyi, csak a fazont és a nő alakját! Rosszul áll az ilyen széles csípőn a sellő fazon?

[link]

2016. dec. 31. 13:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem igen. Az amúgy is hangsúlyos, -számomra már túl erős- csípőt emeli ki még jobban. Persze tudom, van akinek ez az abszolut nőies, nekem túl sok.
2016. dec. 31. 13:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerény véleményem szerint rettenetes. De ha menyasszonyi ruhát választasz, akkor első sorban amúgy is fel kell próbálnod, és ha tetszik magadon, akkor ne érdekeljen más véleménye. A képeket úgyis te fogod nézegetni, ha szerinted gyönyörű voltál a nagy napon, akkor igenis az voltál. Ez a te napod, legyél úgy boldog és elégedett, ahogy szeretnéd.
2016. dec. 31. 13:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előnytelen.
2016. dec. 31. 13:53
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
szerintem nagyon előnytelen
2016. dec. 31. 13:59
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
férfi szemmel izgalmas.
2016. dec. 31. 14:06
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
#5 vagyok még. de ilyen cuccot nyilván az vesz fel, aki merész és nem azon agyal ki mit gondol. szerintem ilyen csak akkor ok, ha nem bizonytalan benne akin van. mert úgy már fura lesz, ha látszik rajta, hogy feszélyezve érzi magát.
2016. dec. 31. 14:08
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem nem vészes.
2016. dec. 31. 14:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem ez nem érdekelne. A lényeg, hogy neki tetszik, és jól érzi magát benne. A többi nem fontos.
2016. dec. 31. 14:37
 9/14 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem ez a sellő fazon bárkin is van, béna.
2016. dec. 31. 14:39
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a sellő fazon általában véve is rosszul néz ki, de így még jobban amorf...
2016. dec. 31. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!