Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz éjfél után egy lagziban a "diszkó" zene?
Figyelt kérdés
Én is, a vőlegényem is és a barátaink is, akik az esküvőnkön lesznek, mindannyian szeretjük a pörgősebb számokat. Szeretünk szórakozni és táncolni. Dj lesz a lagzinkon, ahol a vendégeink tudnak majd különböző zenéket választani, így az idősebb korosztály sem marad ki a buliból. Amúgyis éjfélig visszafogottabb számok szólnának (mulatós, slágerek). Viszont éjfél után szeretnénk a párommal mai "diszkósabb" számokat is lenyomatni. Nagyon gáz az egy esküvőn, ha éjfél után pörgősebb, diszkósabb számok is szólnának? Persze nem a színtiszta tücc-tüccre gondolok, de mégsem azokra a tipikus "lagzis számokra". Ilyen esküvőn még nem voltan, ezért is kérném a véleményeteket, hogy ti mit gondolnátok. Előre is köszönöm!2016. dec. 31. 00:25
11/17 BlackSword válasza:
A vendégektől függ... Ha szeretik, akkor buli... Az már neccesebb ha olyanok a vendégek, hogy egyébként nincsenek hozzászokva az italhoz...
12/17 anonim válasza:
# 6 Időpont ma 01:01 - Igen, igaz, nem a mai értelemben vett disco zene, de a disco korszak tipikus disco együttese.
13/17 anonim válasza:
A Boney meg az ABBA OK. a többiről jobb nem is beszélni. Én pl. émelygek a '70-es évek gagyi fehéröltönyös diszkópatkányaitól.
Illusztráció és a legjobb paródia a világon:
15/17 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem az, a legtöbb lagziban ahol DJ van, végig vannak olyan blokkok amik fiatalosabbak, frissebbek az átlag mulatósnál. Esküvőfotós vagyok és mindig azt szoktam mondani, hogy a munkám legnehezebb része, hogy elviselem a mulatós zenét, ami nyilván sarkítás, de baromi rossz arra ébredni vasárnap reggelenként, hogy a "Lakodalom van a mi utcánkban"-t dúdolod. Szóval szerintem simán rendben van.
Sok boldogságot! :)
16/17 anonim válasza:
En ugy csinalnam hogy vegyesen, illetve hogy a vendegek kerhessenek vegig az est folyaman. Akkor nem lesz egyhangu.
17/17 anonim válasza:
Lehet a DJ modernebb, de a zene ugyanolyan fos. A náksi vées brunner nem jobb mint a mulatós. Ugyanez áll strebinszikre, mittoménki fít jucus meg a többi borzalomra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!