Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire gáz éjfél után egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz éjfél után egy lagziban a "diszkó" zene?

Figyelt kérdés
Én is, a vőlegényem is és a barátaink is, akik az esküvőnkön lesznek, mindannyian szeretjük a pörgősebb számokat. Szeretünk szórakozni és táncolni. Dj lesz a lagzinkon, ahol a vendégeink tudnak majd különböző zenéket választani, így az idősebb korosztály sem marad ki a buliból. Amúgyis éjfélig visszafogottabb számok szólnának (mulatós, slágerek). Viszont éjfél után szeretnénk a párommal mai "diszkósabb" számokat is lenyomatni. Nagyon gáz az egy esküvőn, ha éjfél után pörgősebb, diszkósabb számok is szólnának? Persze nem a színtiszta tücc-tüccre gondolok, de mégsem azokra a tipikus "lagzis számokra". Ilyen esküvőn még nem voltan, ezért is kérném a véleményeteket, hogy ti mit gondolnátok. Előre is köszönöm!

2016. dec. 31. 00:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, egyébként is ez a ti napotok.
2016. dec. 31. 00:28
 2/17 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon. De én utálom a diszkó zenét. Szeretek lagziban táncolni (nem diszkó zenére).

Odáig vagyok a lagzikért, mert tudom, hogy táncolós zene lesz. Ha discomusic lenne, akkor csalódnék, és nagyon nem örülnék.

DE... Ha ti házasodtok, akkor a TI lagzitok... ha az ifjú párnak ez a vágya, akkor EZ a vágya. Hát régen a lagzikon komoly zene volt, aztán felváltotta a könnyűzene stb. Megjelent rock'n'roll stb... és most meg a centrifugálóba dobott turmixgépet szereti valaki hallgatni...(igen ez van, én nem szeretem az ilyet) hát az idők változnak. Azt hallgassatok, amit akartak, mert a TIÉTEK az a buli. Ti ünnepeltek, és TI fizettetek érte. De ha nem is ti fizettetek, akkor is nektek adták azt a bulit.

2016. dec. 31. 00:30
 3/17 anonim ***** válasza:
62%
Akkor legalább már retro disco legyen, 70-80-90-es évek zenéivel. Bán én személy szerint lagziban a mulatós zenét tartom helyénvalónak, persze az igényesebbet, nem ilyen helyi Zs kategóriás "Hely, de ru-tyu-tyu-t". :P
2016. dec. 31. 00:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A legutóbbi esküvő amin voltam, hajnali 2 után már rock and rolltól eljutottunk a Slipknot és hasonló stílusú zenékhez. Szinte mindenki jól érezte magát. :) Igazából vendégektől is függ, és persze attól hogy mit szeretnétek.
2016. dec. 31. 00:39
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Hát nem tudom, nekem a mulatós meg a diszkó a halálom, kivéve ha a diszkó Bee Gees vagy Boney M, ilyesmi, zéró magyar. És én még nem vagyok 30.
2016. dec. 31. 00:49
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Boney M az diszkó? Pedig azt nagyon szeretem :O :D
2016. dec. 31. 01:01
 7/17 anonim ***** válasza:
78%
Én is imádom a Boney M-et, Bee Gees-t is, Dire Straits, Deep Purple, Genesis, The Eagles, Simon and Garfunkel, ABBA, ahw...micsoda jó bandák...
2016. dec. 31. 01:03
 8/17 anonim ***** válasza:
61%
Hát metál/rock fanatikusként, biztos nem hallgatnék, még múlatost sem, nemhogy diszkót. Amúgy még szeretem a komoly zenét is. Amúgy azért egy esküvőn diszkót hallva, röhögőgörcs fogna el.
2016. dec. 31. 01:05
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
Fogalmam sincs Mik számítanak diszkó zenének, de a mulatóst sose kedveltem. Szerintem a ti esküvőtök, legen ait ti akartok :)
2016. dec. 31. 01:27
 10/17 anonim ***** válasza:
55%
Voltam már dj-s esküvőn, és teljesen megöli szerintem a hangulatot. Az élő zenekarnál nincs jobb.
2016. dec. 31. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!