Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezüst karikagyűrű gáz?
Egyre több fiatal kezén látok ezüst jegygyűrűt.
Nekünk is az van, sosem hordok aranyat, nem szeretem.
Akkor főleg semmi értelme a drága aranynak, ha ti is elvétve hordjátok, ünnepnapokon. Nem mindegy, milyen van a széfbe zárva?
"Az ezüst karikagyűrűket nèztem, vannak nagyon szèpek, a női gyèmánttal. Kb 45-70 ezer/pár áron. De sok helyen olvasom, hogy nem szokás"
Manapság házasodni sem szokás, szóval jobb ha sztornózod is, még a végén megszól a többség.
Nekunk is az van
Igaz nem gyemanttal de egyedileg vesett ...
70ezer Ft-ért már fehéraranyat is kaptok szerintem, annyira azért nem drága - bár meglehet, nem gyémántberakással, nem tudom, az neked mennyire fontos.
Ettől függetlenül nem gáz az ezüst, azért szokták a fehéraranyat javasolni inkább, mert az tartósabb: nem feketedik, nem deformálódik annyira. (Nekem van évek óta hordott ezüstgyűrűm, bizony már teljesen kerek, pedig azért vigyázok rá.)
Attol fugg ha nem.hordjatok tokindegy. De ha igen akkot az ezust karcolodik es deformalodik.
Viszont feleseges valamire 300 ezret kolteni pl ha evente egyszer veszitek elo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!