Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném valamivel meglepni a párom az esküvő napján, ötletek?
Figyelt kérdés
Koszonom a segítséget :)2016. nov. 19. 10:24
1/10 A kérdező kommentje:
Jah és én vagyok a menyasszony bocsi :)
2016. nov. 19. 10:25
2/10 anonim válasza:
Pozitív terhességi teszt? :D Nálunk ez volt, szerintem mindent vitt, legalább is a férjem reakciója erre utalt. :D
3/10 A kérdező kommentje:
Huh hát ezt nem tudom tervbe van h a naszejszakan el kezdjük :) a baba projektet :) biztos nagyon orulne neki de azért így direktben összehozni h le ne buknak az nehéz lenne :) de aztán kitudja :)
2016. nov. 19. 10:30
5/10 anonim válasza:
Az oltár előtt mondj "nem"-et! Garantált a meglepetés!
6/10 anonim válasza:
Utolso, gondoltam, hogy valaki elsuti ezt a poent. Hm, nem ismerem a patod, fogalmam sincs mi jonne be neki,, de olyasmit tudok elkepzelni, hogy pl. Elenekelsz egy szerelmes szamot, vagy elzongorazod, valami dalt amihezvkozos emlek fuz, vagy irsz neki egy verset, amiben megfogalmazod, mit jelent neked, vagy meghivod az eskuvore a kedvenc enekeset, hogy enekeljen valamit, vagy keszithetsz egy kozos albumot, amiben kronologiai sorrendben benne vannak a kozos pillanatok, fotok, datumok, kettotok kozt szalloigeve valt mondatok....esetleg sztriptiz a nadzejszakan /bar hullafaradtak lesztek/...kb. ennyi jutott hirtelen eszembe.
7/10 anonim válasza:
Ha hozzámész, gondolom, tele van pézzel. Ne anyagi ajándékban gondolkodj.
8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolso nincs tele penzzel :) azert vannak nok akik nem erre hajtanak.vannak nok akiket a penz nem boldogit,bar jo ha van :)
2016. nov. 19. 12:05
9/10 A kérdező kommentje:
nem anyagiakban gondolkodtam,valami olyat amit en keszitek el.valami varatlanra gondoltam.amire tenyleg nem szamitana
2016. nov. 19. 12:06
10/10 anonim válasza:
Ízléses budoir/glamour/akt fotósorozat? Többször készítettem már ilyet és eddig mindig elég nagy sikere volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!