Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szégyellik, h megházasodnak?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva eléggé meg vagyok bántódva. Évek óra együtt vagyunk a párommal és megbeszéltük, hogy jövő nyáron összeházasodunk. Nem tartttunk eljegyzést és kis esküvőt szeretnénk. Ma beszélgettem egy barátjával és kérdezte, h mikor házasdunk már össze. Mondtam, h ezt ne tőlem kérdezze ( nem tudom, h kinek mondta, vagy nem mondta én a saját családomnak és barátnőimnek már elmeséltem). Mire azt válaszolta, h őt is kérdezte már, de ő sem válaszolt neki. Nekem ez nagyon rosszul esett, mert nem értem amúgy ezen mit kell titkolózni, meg kb letagadni, h már kitűztük a dátumot? Ennyire ciki lenne? Nem tudom hova tenni ezt a viselkedést, olyan mintha szégyellné. Meg fogom vele is beszélni este, ha hazajön, nem akarok erőszakoskodó libának tűnni, de szerintem ez bántó2016. nov. 3. 10:44
21/21 anonim válasza:
A 18-asnak van igaz. A férfi kéri meg a nő kezét. Házasságról lehet elvekben beszélgetni, de egy nőnek egy fél mondattal is felhozni, hogy mikor veszel el.....hát. Hagyd meg a férfinak, hogy férfi legyen. Sok pasi belemegy ebbe tény, de pár év múlva meglehet nézni az eredményt, a pasi itt sír mert már nincs szex,a nő meg,hogy megcsal e és lesem szar, csak a tv, számítógép, nem törődik velem a gyerekkel stb. DE mit vártál, hogy majd boldogan rohan a haverokhoz, családhoz, hogy jaj elveszem a kis drágámat jövőre, és lelkendezve beszél erről, főleg, hogy együtt éltek? Hetero pasi ilyet nem csinál. Ráér akkor ha konkrétumok vannak. Már most erőszakoskodó Vagy, miért kellene erről beszélni vele, ha este haza jön? Miért téma ez? Túl spilázod. Ezzel csak elüldözöd. Vannak igazi szerelmek, ott boldogan lehet egy férfinak megkérni a a lány kezét, tervezi, szervezi, de azt nem kell várni a nőknek egytől sem, hogy úgy viselkedjen ebben a kérdésben, mint egy nő (vagyis a nők nagy része, mert azért van aki helyén tudja kezelni , és azt boldogan kéri meg az ember és a tenyerén hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!