Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A férfiak szégyellik, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szégyellik, h megházasodnak?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva eléggé meg vagyok bántódva. Évek óra együtt vagyunk a párommal és megbeszéltük, hogy jövő nyáron összeházasodunk. Nem tartttunk eljegyzést és kis esküvőt szeretnénk. Ma beszélgettem egy barátjával és kérdezte, h mikor házasdunk már össze. Mondtam, h ezt ne tőlem kérdezze ( nem tudom, h kinek mondta, vagy nem mondta én a saját családomnak és barátnőimnek már elmeséltem). Mire azt válaszolta, h őt is kérdezte már, de ő sem válaszolt neki. Nekem ez nagyon rosszul esett, mert nem értem amúgy ezen mit kell titkolózni, meg kb letagadni, h már kitűztük a dátumot? Ennyire ciki lenne? Nem tudom hova tenni ezt a viselkedést, olyan mintha szégyellné. Meg fogom vele is beszélni este, ha hazajön, nem akarok erőszakoskodó libának tűnni, de szerintem ez bántó
2016. nov. 3. 10:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%

Furcsán viszonyulsz a párod barátaihoz...

Ill. "nem rég beszéltük meg", nincs pontos dátum, nem tartottunk eljegyzést, nem akarunk nagy felhajtást egyszerű esküvő, csak a közeli barátnőimnek szóltam.... vagyis nektek ez természetes, nem nagy dolog. A párod úgy is viszonyul hozzá, majd szól, ha teljesen konkrét lesz (dátum).

Pont. Ne hisztizz feleslegesen.

2016. nov. 3. 11:24
 12/21 anonim ***** válasza:
13%
A lánykérés a férfi dolga. Nem kell erőltetni, ha eljön az ideje, biztosan meg fogja lépni. Ennyi szabadságot csak hagyhatsz neki, nem?
2016. nov. 3. 12:02
 13/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Bár valóban forrófejű vagyok, az építő kritikákat szívesen és jól fogadom. Elképzelhető, h valamilyen oknál fogva a párom azt érezte erőltetem, vagy h tervez egy lánykérést és addig nem szeretné híresztelni a dolgot, úgyh úgy döntöttem nem vágom a fejéhez ezt a dolgot, pihentetem a témát, amíg ő fel nem hozza újra, majd akkor nekiállunk szervezni is, ráérünk még
2016. nov. 3. 12:06
 14/21 anonim ***** válasza:
97%

12-es, itt nem volt klasszikus lánykérés, megbeszélték, hogy összeházasodnak. Ilyen is van. Én egyszerűen nem tudok mit kezdeni az olyan válaszokkal, hogy "majd meglépi ha itt lesz az ideje". Miért? Ez nem kettőjükre tartozó dolog? Miért a férfinak kéne egyedül eldöntenie?

Kérdező, szerintem beszélj vele, lehet, hogy ő egyszerűen csak máshogy kommunikál. Vagy még távolinak érzi. Saját tapasztalat, hogy mikor már kézzel fogható lesz (szervezitek, lesznek meghívók) akkor kattan át a bennetek is valami. :)

2016. nov. 3. 12:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem beszéljétek meg,hogy most már mondhatjátok a családnak/barátoknak a dátumokat is.

legalábbis nekem ennyiből nem jön le,hogy szégyell, hanem lehet nem tudta,hogy lehet -e már mondani másoknak is.. passz

mindenesetre egy férfi,aki tényleg komolyan gondolja,nem fogja szégyelleni,hogy megházasodik.

egy kisfiú lehet szégyelli az agglegény haverok előtt.. de az ilyen inkább ne is házasodjon még,ha nem áll rá készen és ciki a haverok előtt

2016. nov. 3. 13:04
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy ő nem beszélget minden nap a barátjával. Ezért még nem mondta neki. A pasiknál ez nem így működik főleg ha nem is volt eljegyzés, hogy rögtön ír a barátoknak hogy hú képzeld összeházasodunk. Azt neked kell tudnod, hogy ez hogy volt pontosan.
2016. nov. 3. 15:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy a párod azért nem mondott semmit a barátjának, mert mint ahogy említed -szűk körű lesz az esküvőtök.

Na már most, egy érdeklődő kérdésre egy pozitív választ hallva úgy fel tudnak pörögni az érdeklődők, hogy szinte ciki azt mondani, hogy "figyelj haver, te nem leszel meghívva" azt hiszem, ezért mísmásolt.

Többször kerültem ebbe a helyzetbe, mikor a család kérdezi, hogy mikor lesz a lányom esküvője....hát ködösítek, nem tudom kit hívnak, kit nem, ezért mellébeszélek.(mert a tényt már tudvalevő)

Biztos nem tudja még konkrétan, hogy az érdeklődő barát belefér e a meghívottak közé, vagy sem, ezért hárította a témát.

Jaj, annyira ismerős ez számomra.

2016. nov. 3. 19:07
 18/21 anonim ***** válasza:
6%

A gond ezzel lehet:

"Évek óra együtt vagyunk a párommal és MEGBESZÉLTÜK, hogy összeházasodunk."

Nem megbeszélni kell, hanem a férfinak megkérnie a lány kezét, amikor az úgy gondolja...

Lehet beszélni a házasságról, hogy ki akar, vagy ki nem, de MEGBESZÉLNI, hogy összeházasodtok anélkül, hogy ő a szándékát KÜLÖN egyszemélyben kinyilvánította volna neked, az úgy eléggé lehangoló....

Ehhez még eljegyzést sem kell tartani elég 1 szál virág a fiú részéről és egy szépen hangzó szöveg pár mondatban..

Szerintem ezt magától nem kifejezetten akarta volna..

2016. nov. 4. 23:15
 19/21 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ez kettonk dontese, es mivel mar eldontottuk h egyutt toltjuk le az eletunket, beszelunk rola regen, most jott ez az ideje, h ki is tuzzuk az eskuvot. Vagy szerinted nekem ebbe semmi beleszolasom? Kozos dontes, nem ugy mukodnek nalunk a dolgok h en kussban varok, mert az o joga eldonteni, h mikor veszunk kocsit, vagy koltozunk...
2016. nov. 5. 12:59
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem értetted meg amit írtam. Kommunikáció értelmezése=1-es.
2016. nov. 5. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!