Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szégyellik, h megházasodnak?
Furcsán viszonyulsz a párod barátaihoz...
Ill. "nem rég beszéltük meg", nincs pontos dátum, nem tartottunk eljegyzést, nem akarunk nagy felhajtást egyszerű esküvő, csak a közeli barátnőimnek szóltam.... vagyis nektek ez természetes, nem nagy dolog. A párod úgy is viszonyul hozzá, majd szól, ha teljesen konkrét lesz (dátum).
Pont. Ne hisztizz feleslegesen.
12-es, itt nem volt klasszikus lánykérés, megbeszélték, hogy összeházasodnak. Ilyen is van. Én egyszerűen nem tudok mit kezdeni az olyan válaszokkal, hogy "majd meglépi ha itt lesz az ideje". Miért? Ez nem kettőjükre tartozó dolog? Miért a férfinak kéne egyedül eldöntenie?
Kérdező, szerintem beszélj vele, lehet, hogy ő egyszerűen csak máshogy kommunikál. Vagy még távolinak érzi. Saját tapasztalat, hogy mikor már kézzel fogható lesz (szervezitek, lesznek meghívók) akkor kattan át a bennetek is valami. :)
szerintem beszéljétek meg,hogy most már mondhatjátok a családnak/barátoknak a dátumokat is.
legalábbis nekem ennyiből nem jön le,hogy szégyell, hanem lehet nem tudta,hogy lehet -e már mondani másoknak is.. passz
mindenesetre egy férfi,aki tényleg komolyan gondolja,nem fogja szégyelleni,hogy megházasodik.
egy kisfiú lehet szégyelli az agglegény haverok előtt.. de az ilyen inkább ne is házasodjon még,ha nem áll rá készen és ciki a haverok előtt
Azt gondolom, hogy a párod azért nem mondott semmit a barátjának, mert mint ahogy említed -szűk körű lesz az esküvőtök.
Na már most, egy érdeklődő kérdésre egy pozitív választ hallva úgy fel tudnak pörögni az érdeklődők, hogy szinte ciki azt mondani, hogy "figyelj haver, te nem leszel meghívva" azt hiszem, ezért mísmásolt.
Többször kerültem ebbe a helyzetbe, mikor a család kérdezi, hogy mikor lesz a lányom esküvője....hát ködösítek, nem tudom kit hívnak, kit nem, ezért mellébeszélek.(mert a tényt már tudvalevő)
Biztos nem tudja még konkrétan, hogy az érdeklődő barát belefér e a meghívottak közé, vagy sem, ezért hárította a témát.
Jaj, annyira ismerős ez számomra.
A gond ezzel lehet:
"Évek óra együtt vagyunk a párommal és MEGBESZÉLTÜK, hogy összeházasodunk."
Nem megbeszélni kell, hanem a férfinak megkérnie a lány kezét, amikor az úgy gondolja...
Lehet beszélni a házasságról, hogy ki akar, vagy ki nem, de MEGBESZÉLNI, hogy összeházasodtok anélkül, hogy ő a szándékát KÜLÖN egyszemélyben kinyilvánította volna neked, az úgy eléggé lehangoló....
Ehhez még eljegyzést sem kell tartani elég 1 szál virág a fiú részéről és egy szépen hangzó szöveg pár mondatban..
Szerintem ezt magától nem kifejezetten akarta volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!