Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő 700 e Ft-ból 70 főre lehetséges?
Attól függ mik az igényeitek.
Mi kisvárosban élünk, 2 éve volt az esküvőnk. 56 fővel, ebből csak 4 itt alvós vendég volt, a többiek helyiek voltak.
Nekünk csak a gyűrűk voltak meg.
A kaják is szuerek voltak, a dekoráció stb. szóval mindem volt amit akartunk és nem fapados dolgok. Akkor került Nekünk 1 millióba.
Szóval nekem túl kevés a 700e 70 főre.
Szerintem ha nincsenek nagy elvárásaitok, akkor lehetséges, igen!
A ruhák és a gyűrűk már megvannak, így már csak egy helyről kell gondoskodni, ételről, italról, tortáról, dekorációról, meghívókról... nagy vonalakban.
Egy hely mindenképp kell - de ez akár lehet egy ismerős udvara is -, az ételt én úgy oldanám meg, hogy megkérném rá a nagyikat, szülőket, hogy főzzenek, süssenek - ezzel a sütemény is el lenne intézve, akár a torta is. Italokat olcsó helyről be tudsz szerezni, csak meg kell találni a megfelelő értékesítőt. A dekorációról barátok, ismerősök tudnak gondoskodni. A meghívók lehetnek egyszerűek, vagy akár te is készítheted őket, így nem olyan drágák.
Vannak, akik úgy gondolják, a megszervezés nem az ismerősök dolga, de szerintem vannak, akik még örülnének is neki, hogy segíthetnek. Én így oldanám meg.
Lehetséges:
Hétköznapi napközbeni anyakönyvezetős esküvő ingyenes
Trófea étteremben 70 fős esküvő korlátlan étel és italfogyasztással (beleértve bor, sör, pezsgő), köszöntővel, tortával, teremdíszítéssel együtt - 70 x 6 900 => 483 000
Menyasszonyi ruha, cipő => 10 000 -ért már lehet találni nagyon szép, elegáns fehér ruhákat, 5 000 ért cípőt (Asia, vagy Westend aluljáró)
Menyasszonyi virág - 5 000 (nagyon szép csokor)
Vőlegény ruhát Mr Sale-ben lehet találni 40 000 -ért
Fotós - lehet találni, aki 100 ért komplett vállal kreatív fotózást meg esküvői fotózást is egyben.
Gyűrűk - attól függ, hogy arany vagy ezüst, aranyból is van 40 000 ért
Alkalmi smink, fodrász => 10 000
Meghívó olcsón => 7 000 (pl innen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!