Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő 700 e Ft-ból 70 főre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő 700 e Ft-ból 70 főre lehetséges?

Figyelt kérdés
Lehetséges ennyiből esküvőt tartani?
2016. okt. 29. 14:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A 120 most mennyi lenne?
2016. okt. 29. 19:53
 12/26 anonim ***** válasza:

Attól függ mik az igényeitek.

Mi kisvárosban élünk, 2 éve volt az esküvőnk. 56 fővel, ebből csak 4 itt alvós vendég volt, a többiek helyiek voltak.

Nekünk csak a gyűrűk voltak meg.

A kaják is szuerek voltak, a dekoráció stb. szóval mindem volt amit akartunk és nem fapados dolgok. Akkor került Nekünk 1 millióba.

Szóval nekem túl kevés a 700e 70 főre.

2016. okt. 29. 21:39
 13/26 anonim ***** válasza:
Leginkább nem. Ahogy feljebb is írták ebből kb. csak a vacsora jön ki, kis szerencsével talán itallal együtt, de az már a necces kategória. A hobbifotóst, hobbifilmest, hobbizenészt meg egyáltalán nem ajánlom, mert nem lesz jó vége. Egyszerűen nincsenek felkészülve arra ami egy esküvőn várja Őket. Inkább hívjatok kevesebb embert és/vagy gyűjtsetek még, de ennyiből ennyi emberrel ez nem fog kijönni.
2016. okt. 29. 23:37
 14/26 anonim ***** válasza:
44%
Nekünk 72 főre, megyeszékhelyen tavaly októberben 1,8M volt, mindenféle különösebb rongyrázás nélkül. Egyedül a fotós volt átlagnál drágább, mert külföldről jöttek ketten, az 400e körül volt. A vacsi 11eFt/fő volt, a nejem ruhája 180e, a rövideket ajándékba kaptuk, az én öltönyöm inggel és cipővel együtt kb. 50e, a DJ 80e, most más azt hiszem nem jut eszembe. Ja, a torták azt hiszem 50e Ft körüli összegből álltak meg.
2016. okt. 29. 23:39
 15/26 anonim ***** válasza:
24%
Simán.
2016. okt. 30. 14:12
 16/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nincsenek nagy elvárásaitok, akkor lehetséges, igen!

A ruhák és a gyűrűk már megvannak, így már csak egy helyről kell gondoskodni, ételről, italról, tortáról, dekorációról, meghívókról... nagy vonalakban.

Egy hely mindenképp kell - de ez akár lehet egy ismerős udvara is -, az ételt én úgy oldanám meg, hogy megkérném rá a nagyikat, szülőket, hogy főzzenek, süssenek - ezzel a sütemény is el lenne intézve, akár a torta is. Italokat olcsó helyről be tudsz szerezni, csak meg kell találni a megfelelő értékesítőt. A dekorációról barátok, ismerősök tudnak gondoskodni. A meghívók lehetnek egyszerűek, vagy akár te is készítheted őket, így nem olyan drágák.

Vannak, akik úgy gondolják, a megszervezés nem az ismerősök dolga, de szerintem vannak, akik még örülnének is neki, hogy segíthetnek. Én így oldanám meg.

2016. okt. 30. 15:51
 17/26 A kérdező kommentje:

Lehetséges:

Hétköznapi napközbeni anyakönyvezetős esküvő ingyenes

Trófea étteremben 70 fős esküvő korlátlan étel és italfogyasztással (beleértve bor, sör, pezsgő), köszöntővel, tortával, teremdíszítéssel együtt - 70 x 6 900 => 483 000

Menyasszonyi ruha, cipő => 10 000 -ért már lehet találni nagyon szép, elegáns fehér ruhákat, 5 000 ért cípőt (Asia, vagy Westend aluljáró)

Menyasszonyi virág - 5 000 (nagyon szép csokor)

Vőlegény ruhát Mr Sale-ben lehet találni 40 000 -ért

Fotós - lehet találni, aki 100 ért komplett vállal kreatív fotózást meg esküvői fotózást is egyben.

Gyűrűk - attól függ, hogy arany vagy ezüst, aranyból is van 40 000 ért

Alkalmi smink, fodrász => 10 000

Meghívó olcsón => 7 000 (pl innen: [link]

2017. okt. 19. 15:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Fotósból százért legfeljebb feketéző amatőrt vagy nagyon kezdőt találsz aki portfoliót épít. Nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy az utóbbit fogd ki.
2017. okt. 19. 17:44
 19/26 A kérdező kommentje:
A fentebb részletezett esküvő az nem egy egész napos, hanem csak pár órás elfoglaltság. (Max. 5-6)
2017. okt. 20. 14:11
 20/26 anonim ***** válasza:
Te egy nap hány órát dolgozol a munkahelyeden?
2017. okt. 20. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!