Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő 700 e Ft-ból 70 főre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő 700 e Ft-ból 70 főre lehetséges?

Figyelt kérdés
Lehetséges ennyiből esküvőt tartani?
2016. okt. 29. 14:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
45%

ha szállást nem kapnak és a kaja is fapados

én ennyiből inkább nem vágnék neki

2016. okt. 29. 14:43
 2/26 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ, mik a célok és mit szeretnétek. Ha tudtok olcsó helyről kaját szerezni és termet (pl. helyi iskola ebédlője) bérelni, nagykerből piát szerezni, és em százezrekért ruhát bérelni, illetve szolgáltatókat sem fogadtok, akkor szerintem kihozható.

Mi megpróbálunk szezonon kívül félmilláért 45 főre egy nagyon szolid esküvőt kihozni, de az tényleg csak egy polgári és egy vacsora (lagzi nélkül), semmi más. Talán még tíz-húszezerért megkérem a hobbifotós távoli rokont, hogy előtte való nap kattintsunk pár képet a helyi tóparton.

2016. okt. 29. 14:58
 3/26 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyok nagy szakértő, de én tavaly egy vidéki (tényleg kisvárosi (és olcsó)) esküvőn voltam, ahol azt mondták kb 1-1,2 millió volt minden. Kb 100 vendég volt, abból 20 ottalvós (a többi helyi).
2016. okt. 29. 15:25
 4/26 anonim ***** válasza:
Fapados esküvő talán lehetséges, ha mindenből a legeslegolcsóbbat választjátok.
2016. okt. 29. 15:35
 5/26 A kérdező kommentje:
A ruhák és gyűrűk már megvannak, úgyhogy arra nem kell költeni.
2016. okt. 29. 16:23
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális helyen 10.000 ft-nál kezdődik a menü/fő, az 70 főnél pont 700.000 ft, és akkor a kaján kívül semmi nincs benne..remélem így érted..
2016. okt. 29. 16:29
 7/26 anonim ***** válasza:
29%

Ez teljes mértékben az igényeitektől függ. Ha ragaszkodtok a rongyrázós étterem-fotós-vőfély-zenekar típusú esküvőhöz, akkor természetesen nem lesz elég.

Ha lejjebb adtok az igényekből, és inkább úgy fogjátok fel, hogy a szertartás után lesz egy jó kis buli 70 vendéggel, akkor már esélyesebb a dolog.

Sok múlik azon is, hogy kik lesznek a vendégek. Ha csak a legközelebbi rokonok, barátok, akik azért vannak ott, hogy osztozzanak az örömötökben, akkor mindegy milyen lesz. Ha egy diófa alatt mondjátok ki a boldogító igent, utána meg szendvicseket, limonádét és pálinkát kínáltok, akkor is jó lehet a hangulat.

Ha jönnek a rokonok a világ végéről, akikkel évente egyszer találkoztok, és jót akarnak enni meg mulatni, akkor szájhúzás lesz étteremben is.

2016. okt. 29. 16:35
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Lagzival együtt? Kizárt. Vagy nagyon minimálba de annak meg mi értelme? Akkor inkább hívnék fele ennyi embert.
2016. okt. 29. 18:06
 9/26 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudtam hogy az már a rongyrázós kategória... :DD
2016. okt. 29. 18:29
 10/26 anonim ***** válasza:
A mienk 120ba kerult 20 éve:) amugy ajandekban kb visszakapjatok az arat tehat ha tullogtok a takaron es meg tudja varni az ember a hetfot akkor nem lehet gond
2016. okt. 29. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!