Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívhatom azt a férfit az esküvőmre, akivel volt 1
évig viszonyom?
Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyok együtt, nyáron esküdünk, de nekem még előtte volt egy viszonyom. Vagyis nem csaltam meg és semmi ilyen.
A férfival megmaradt a jó kapcsolat, szoktunk is néha találkozni, de akkor is csak sétálunk a városban. Neki is lett komoly kapcsolata és nekem is.
10# Sokszor láttam már a válaszod, azért ez se normális hogy ez téged ennyire frusztrál, hogy képes lenne elrontani a napod. Van egy barátnőm akinek szerintem bejön a párom, de lesz.arom, meghívtam, sőt egy másikat is aki a páromnak tetszett. Azóta évek teltek el, engem vett feleségül. Ráadásul nálatok családként jönnek, nem úgy mint a kérdésben. Magadban nem bízol vagy a párodban? Ne hagyd már elrontsa a napod sőt már a készülődést.
2016. okt. 18. 11:58
12/16 anonim válasza:
Nézd, az én férjemnek az a nő volt a tanúja, aki mellesleg a legjobb barátja és anno szexeltek is. Pont lesz.rtam. :) Hol érdekel, hogy előttem kivel szexelt? Mindenkinek volt a másik előtt élete. Nekem is volt ott exem, mert nagyon jó kapcsolat maradt meg, mellesleg a férjem is nagyon jóban van vele... Szóval hagyjuk már ezt a féltékenykedő dumát... Felnőtt érzelmi intelligenciával rendelkező személy házasodjon, ne féltékenykedő, 15 éves szinten levő személyek.
2016. okt. 18. 12:14
13/16 anonim válasza:
alapszabály, hogy exet tilos esküvőre meghívni. nem is értem ,hogy ez hogyan merülhet fel valakiben...
2016. okt. 20. 19:10
14/16 anonim válasza:
Kérdező te szerelmes vagy az exedbe. Normális ember nem hívja meg az exét esküvőre. Te nem vagy túl az exen. Akarsz egy jó kis botrányt.
2016. okt. 25. 11:54
15/16 anonim válasza:
Nekunk 10.15.en volt a nagy nap.
Nekem is volt egy exem,akivel jo kapcsolat maradt meg,a ferjemmel haverok lettek. Soha nem gondoltam volna,nem mondom hogy nem zavar,de elfogadtam. Nalunk is kerdes volt meghivjuk e,de a ferjem nem szerette volna ott latni annak ellere sem h haverok.
Nekem se nagyon tetszett volna mert mamameknak is bemutattam,meg a ferjem mamaja is tudja h anno egy par voltunk(kemeny 5-6honapig:D)
Ha engem kerdezel kedves kerdezo,ne hivd meg. Szerintem nem jo otlet...
2016. okt. 30. 20:27
16/16 anonim válasza:
Hat akkor en az ellenkezoje vagyok. Nalunk ott lesz az exem. O volt az elso nagy szerelmem, de meg nagyon fiatalkak voltunk. Negy evig voltunk egyutt, de jo kapcsolatban valtunk el. A mai napig nagyon jo baratok vagyunk, es kozosen is ossze jarunk a parommal. Hozzateszem, hogy o tavaj nosult, a felesege pedig egy tunemeny. Mi is ott voltunk az o eskuvojen. Szoval ha a parodat sem zavarja es civilizalt a kapcsolat akkor csak hajra! 26N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!