Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te esküvőd olyan lett, mint amilyet megálmodtál?
Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 18:42
11/20 anonim válasza:
4# azért vannak bajok nálatok. Mi az már hogy a többiek részét is meg kellett inni? Nevetséges. Sajnálom a párt hogy az idióta rokonok elrontották ezt a szép napot. A szülőknek is gratulálok. Mi sem könnyebb mint megsértődni.
12/20 anonim válasza:
Fú a 4-esnél én nem a párt hibáztatom... Mi az hogy megsértődnek a meghívón? Túl sokat isznak és a pár a hibás? Arról se tehetnek, hogy a vendégsereg hány évesekből áll, én se fogom meghívni a szomszédos diszkó fiataljait, a családtagok helyett, mert azok túl öregek/fiatalok.
Az, hogy testvéredéknek nem sikerült az esküvője amiatt történt, mert minimális rugalmasság se szorult a családodba, és minden csip csup vacakba belekötöttetek, csak mert anyukád nem szólhatott bele.
13/20 anonim válasza:
Igen, semmi baki nem volt. Jól szervezett volt és a legelegánsabb amint jártak, ezt mondták a vendégek. Mi fizettünk és szerveztünk mindent. Csodás volt!
14/20 anonim válasza:
Sajnálom a 4-es testvérét, hogy ilyen családja van. Kretének.
15/20 anonim válasza:
Ja, amúgy igen, az én esküvőm olyan lett mint amilyet megálmodtam, még azok is tudtak egy napig viselkedni akiktől féltem, hogy gond lesz velük. Általánosságban azért jöttek el mert szeretnek minket és velünk akartak ünnepelni. Életem legjobb bulija volt! :)
16/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Teljesen egyedül a 0ról kezdtem, rengeteget küszködtem szeveztem idegeskedtem. Utolsó este 12fő lemondta, idegösszeroppanást kaptam, kis híjján lefújtuk. A szakácsok felszolgálók kaját italt, a vőfély pénzt lopott el. Hatalmas volt a pocsékolás a kevés létszám miatt ami ránk nem jellemző. Ennek ellenére aki ott volt annak számítottunk és jól éreztük magunkat. Összességében nem gondolok rá vissza rosszul, de nem ez volt az álmom. Kivéve magam, mert végre egyszer az életben tökéletesnek láttam magam :)
17/20 anonim válasza:
09:29es vagyok. Na hat nekem is ezzel volt baj. Anyukam kiverte a balhet haza akart menni,mindennek elmondta a masik reszrol a rokonokat. Felorat sirtam ott magamnak,anyosom vigasztalt.
18/20 anonim válasza:
Az én esküvőm is olyan szép volt, amilyet megálmodtam.
Aztán el is váltunk.
19/20 anonim válasza:
Leszámítva, hogy anyukám az intenzíven feküdt, igen, azt hiszem úgy sikerült. Persze kisebb hibák voltak, de azt gondolom, hogy összességében nagyon jó buli volt :)
20/20 anonim válasza:
Én azon szerencsések közé tartozom, akinek olyan esküvője lehetett, amiről nem is álmodott. Nagyon felhőtlen, boldog nap volt a család és barátok körében, rengetegen segítettek a kitalálásban, szervezésben, sok mindent magunk csináltunk és az egész folyamat igazán családösszehozós, jó volt. Maga a nap pedig tökéletes, a maga apró hibáival együtt. Semmit nem csinálnék másképp, csak mosolyogni és meghatódni tudok, ha eszembe jut. Szerelmes, boldog nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!