Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mikor aktuálisabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor aktuálisabb az esküvő? Pl.6-7 év után, vagy 1-2 év után, avagy még kevesebb idő után? 22/N

Figyelt kérdés

Házasságpártiakhoz szól a kérdés.

Szerintetek melyik házasságnak van nagyobb esélye?

2016. okt. 13. 19:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem 1-2 év után. De ez függ az életkortól is.
2016. okt. 13. 19:23
 2/22 anonim ***** válasza:
75%

Én pl a húszas éveim elején el sem tudtam volna képzelni esküvőt.

Most 26 évesen azt mondom, hogy olyan 1-2 év után a reális (amennyi ideje együtt vagyunk)

2016. okt. 13. 19:24
 3/22 anonim ***** válasza:
60%

6-7 év után kicsit olyan érzése van, hogy na, kezdenek laposodni a mindennapjaink, dobjuk fel valamivel.

Szerintem kb 2 év után. Mi egy éve vagyunk együtt a barátommal, de picit még korainak érezném, attól függetlenül, hogy szerintem működne a dolog hosszabb távon. Meg amúgy is, 25 évesen még nem akarok házasodni.

2016. okt. 13. 19:30
 4/22 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ, ha nagyon jól ismered magadat és a másikat is és tudod h működni fog akkor bármikor
2016. okt. 13. 19:50
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

Mi négy év után házasodtunk, és mindketten tökéletesnek éreztük az időpontot.

3 évnél előbb amúgy én nem is házasodtam volna, noha másfél év után már megbeszéltük, hogy összeházasodunk.

Kellett a nagy lángolás mérséklődése, meg hogy legyen elég rossz is a hátunk mögött, hogy felelősségünk teljes tudatában álljunk az oltár elé.

Az esély meg sok mindentől függ, ennyi alapján nem lehet százalékot mondani.

2016. okt. 13. 19:51
 6/22 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem amikor úgy érzik, és akkor amikor azért az alapvető dolgok megvannak. Mint pl van hol lakni, eltartják magukat, és ők maguk fizetik az esküvőjüket, nem a szülőktől várják el.

Mi például 1,5 év után házasodtunk össze, mert azt éreztük, hogy ezt szeretnénk, nem volt mire várni, és nem is akartunk várni. Fiatalon szerettünk volna házasodni.

Az esélyeket nem érdemes szerintem attól függővé tenni, hogy kik meddig vannak együtt házasság előtt. Ismerek 8 év után házasodott embert, aki 1 év után már vált is. És ott a 8 évből 4 év már együttélés volt.

Egyáltalán nem a házasság előtti együtt töltött időn múlik a dolog, hanem a kapcsolat minőségén.

2016. okt. 13. 19:52
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

ha megvan az összhang és mindketten úgy gondolják.

ez kialakulhat bármikor kb. gondolomm...

25/F

2016. okt. 13. 20:29
 8/22 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj, de ez elég buta kérdés. Ha most találkoznék életem szerelmével nem várnék 2-3 évnél tovább (27 N) de mivel 17 évesen találkoztunk, így 9 év után házasodtunk csak össze. Az, meg hogy menyire fog működni a házasság, nem kiszámítható, ismerek olyat aki 10 év után ment férjhez és két évvel később már váltak.
2016. okt. 13. 21:16
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Soha.
2016. okt. 14. 02:06
 10/22 anonim ***** válasza:
92%

Ez eléggé függ a körülményektől, meg az életkortól.

Barátnőm most ment férjhez, 1 éve vannak együtt, de mindketten 30 évesek, stabil munkahellyel és már évek óta ismerték egymást barátként. Náluk simán rendben volt, hogy összeházasodtak.

De mondjuk ugyanennyi idő 20 éveseknél, akik most kezdték az egyetemet és úgy, hogy korábban nem ismerték egymást, az elég korai még...

2016. okt. 14. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!