Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak polgári esküvőnk lesz, szóval nem szeretnénk utána templomit attól még lehet esküvői ruhám?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 14:40
1/8 anonim válasza:
nekem sem volt templomi esküvőm,de nagyon szép fehér esküvői ruhában mentem férjhez..
Szóval nyugodtan válassz egy szép ruhát,hiszen a te napod lesz..
3/8 anonim válasza:
ez furi kérdés, miért ne lehetne??? rengeteg embernek nincs templomi esküvője, mert nem hisz benne, de a ruha az olyan amit te választasz.....
5/8 anonim válasza:
Nekem is csak polgári esküvőm volt de a fehér gyönyörűséges ruhámról nem mondtam azért le!!
6/8 anonim válasza:
Persze,hogy lehet,anyukáméknak se volt templomi esküvőjük,mégis gyönyörű nagy fehér ruhában ment férjhez :)
7/8 anonim válasza:
A fehér habos ruha nem a templomi szertartás feltétele :)
sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!