Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párom nem szeretne nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem szeretne nagy esküvőt. Nektek milyen volt?

Figyelt kérdés

Inkább elutazna kettesben megesküdni mint hogy nagy lagzi legyen,

Lehet egy apró esküvő is szép? Tapasztalatok érdekelnének.

2010. ápr. 22. 13:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem nem szórta ki feleslegesen mert az a napja szép votl :)

Miért mondj le arról, hogy jól érezd magadm azért mert később rossz lsz?

2010. ápr. 22. 14:05
 12/20 anonim ***** válasza:
45%

Lehet kis esküvő is szép, de én nem zárnám ki a családomat, és ezt a párod sem várhatja el. Mint ahogy te sem azt, hogy 200 fős esküvő legyen.

Utána - ha segítségre lesz szükségetek bármiben - joggal fogják mondani, hogy kihagytátok őket az esküvőből, oldjátok meg a problémáitokat.

2010. ápr. 22. 14:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2en, 2 tanúval terveztük az esküvőnket, de aztán csak ott voltak a szülők és a párom testvérei is. Így összesen 10-en voltunk:) Nem bántam meg, tökéletes nap volt:)
2010. ápr. 22. 14:19
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Nekünk 20 vendégünk volt + mi 3-an, mert ekkor már volt egy 11 hós lányunk. Valahogy nem vesztél el a rengetegbe és elég olcsón is kihoztuk a dolgokat.

Szerintem nem kell hasra esni a nagy esküvőtől, hogy most mindenki téged ünnepel...stb. A kis esküvő is nagyon szuper, ha jó a szervezés.

2010. ápr. 22. 15:13
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

tudod milyen esküvőt tartok jónak?

templom,hatalmas fehér ruci,ránk kiváncsi emberek,szépen összeadnak minket,utána kocsiba be,és el nászutra...

és nem kell lagzi meg semmi,elég ha templomban ottvannak az emberkék...

22/L

2010. ápr. 22. 15:14
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Nagy esküvő volt, és egy év múlva elváltunk, mert megcsalt...
2010. ápr. 22. 16:20
 17/20 anonim válasza:
100%

Mi is kis esküvőt akartunk, szűk családi körben.

Aztán a családi lista vége 64 fő lett... az azért már közepes...hihi...

A kis esküvő mindenképp lehet szép és meghitt. Szerintem az a lényeg, hogy ti érezzétek jól magatokat, hiszen ez nem a vendégeknek szóló külsőség, hanem a ti egymásnak tett fogadalmatok napja!!

2010. ápr. 22. 17:57
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Viszonylag kis esküvő volt, 30 fővel. Csak a szűk család mindkét részről, és a legjobb barátok (illetve a párjaik).

Tökéletes nap volt, felejthetetlen emlék, bár nem volt nagy lagzi, nem volt tánc hajnalig, csak egy vacsora.

2010. ápr. 22. 22:13
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

A mi esküvőnk 3 két múlva lesz. Mindössze 28-an leszünk, de ugyanúgy meglesz minden, mintha nagy lagzink lenne. Gyönyörű uszályos ruhám van, lesz koszorúslányom kis fehár ruhában (5 éves), megyek fodrászhoz, sminkeshez, gyönyörű menyasszonyi csokrom meg van rendelve, lesz esküvői torta, polgári és templomi esküvő is, őszintén szólva én többre értékelem ezt, minthogy százezreket kidobjak azért, hogy vendégül lássak számtalan embert aki közül sokat életemben nem láttam még. Bár így is rengetegbe benne van. De legalább jól ismerem azokat, akik ott lesznek.

2010. ápr. 23. 19:39
 20/20 anonim válasza:

Az utolsó két válaszadóval értek egyet, és dettó ilyen esküvőt szervezek éppen most :)

30-an leszünk, polgári lesz csak, és utána egy családi vacsi. CSak szülők, nagyszülők, és a legjobb barátaink. Vacsi után mi fiatalok ki a kertbe kerti party-zni, grillezünk, iszogatunk, találok ki sok "játékot", amivel még jobban fel dobjuk a hangulatunkat, a család pedig megismeri egymást bent.

Hosszú uszályos ekrü-arany színű ruhám lesz, fehér kála csokorral. És egy kicsit sajnálom, hogy csak ilyen rövid ideig lesz rajtam a ruhám, de majd a fotózást jól elnyújtjuk :)

Már nagyon várom a napunkat. 7 év párkapcsolat, 6,5 év együttélés után házasodunk, én 25 párom 30 lesz augusztusban, és az esküvő napját pont kettőnk szülinapja közé lőttük be. Szerintem csodálatos lesz, és isten ments a naaagy felhajtástól, a hideg rázna tőle, és hála égnek a párom is ugyanígy érez ez ügyben.

Sok boldogságot mindenkinek!

2010. ápr. 28. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!